Melyik a legjobb kézi autómosó Budapesten?
Budapest külső..a budaörsi teszkó bejárata előtt van a legjobb kézimosó...digitális vezérlés, pénzváltó automata, baromi sok hely, cseppmentes öblítés...az én kocsim fekete, de hetekig tiszta utána. nem kell szárítani, törölni, mire hazaérsz, foltmentesen, gyönyörűen száraz...
ha beállsz a személyzet bepróbálkozik valamilyen mosó-lazító permet dumával, kis jattért...felesleges, nagyon jó a gép adagolása...lehet a sorrendet változtatni, kihagyni, stb...
Nekem egy 2014-es 535d BMW-m van!
Szerintem Budapesten a legeslegjobb autómosó a 13. Kerületben a Reitter Ferenc utcán van.
NaturCar Autókozmetika a neve, nem vízzel dolgoznak, hanem gőzzel, nekem mindig gyönyörűen megcsinálják. Telefonon szoktam foglalni, 06202313007 ez a számuk, nem tudom ide ki lehet e tenni, de legutóbb neten foglaltam és adtak amiatt kedvezményt: www.naturcar.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!