Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Budapesten hova vigyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten hova vigyem?

Figyelt kérdés

Valami romantikus helyet mondjatok már pls., ahova első randira el lehet vinni egy lányt. Ilyen Duna melletti helyre gondoltam elsősorban, ahol szép, nyugodt (beszélgetéshez) a környezet és esetleg tudunk vmit enni, inni, ha éppen azt akarunk, de persze nem luxuskategória (mennék oda is, de hát sajna nem lehet). Ilyen Hősök tere szimpatikus nekem, esetleg Városliget így laikusként, de várom a szuper ötleteket (tudom, h ezek nem a Dunánál vannak, de ott nem tudok semmi helyet, talán Boráros tér, Ferencziek tere, de ott nem láttam semmi leülök, s bámulom a Dunát helyet :D).

Előre is köszönöm.

2013. szept. 8. 00:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
egy kis piknik a margitszigeten?
2013. szept. 8. 00:28
 2/21 anonim ***** válasza:
Hidegkúti stadion
2013. szept. 8. 00:29
 3/21 anonim ***** válasza:
állatkert, budai vár, margit sziget pl
2013. szept. 8. 00:29
 4/21 A kérdező kommentje:
A hely az jónak tűnik, de nem odavalósiak vagyunk, így nem jó a piknik. Van ott vmi jó hely a közelben, ahogy leszállunk a 4-6 villamosról?
2013. szept. 8. 00:30
 5/21 anonim ***** válasza:
Parkos rész a Nemzeti színház felett.
2013. szept. 8. 00:32
 6/21 A kérdező kommentje:

Vigyem ki egy MTK meccsre, azt mondod? Végülis, ha velem akar lenni, akkor szokja a rossz közeget. :D

Állatkert nem rossz, Budai vár sztem túl elit, nem? Bár tudom, h állatkert is elég drága lehet (nem tom pont az árakat), de ott egész nap el lehetünk.

2013. szept. 8. 00:34
 7/21 anonim ***** válasza:
Hekk a rómain?
2013. szept. 8. 00:36
 8/21 A kérdező kommentje:

5-ös:

A Nemzetiről annyit tudok, h melyik kerületben volt, s melyikben van most, de az utóbbi nem biztos, h jó infó. (IX. ker?). Annak van vmi jó része fenn, ahova bárki felmehet, s nagyon jó a kilátás, vagy ez csak vmi szopatás akart lenni?

2013. szept. 8. 00:36
 9/21 anonim ***** válasza:
Az állatkert egy jó ötlet szerintem. De, ha ráértek, akkor a Margit-szigetre is ki lehet ülni.
2013. szept. 8. 00:38
 10/21 anonim ***** válasza:
Borároson a Jolly borozóba:D Viccen kívül Feneketlen-tó, Füvészkert, Kopaszi-gát.
2013. szept. 8. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!