Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már így?
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút,elhívott randizni,tök jó volt minden.Aztán pár nap múlva felhívott,és megint elhívott randizni,de semmi konkrétat nem beszéltünk meg,és ez volt 2-3 hete.A beszélgetés végén nyomatékosítottam,hogy majd én hívlak.Ki is töröltem a számát,hogy fel ne hívjam véletlenül,azóta semmi:D2013. szept. 3. 17:58
3/18 anonim válasza:
Ha azt mondtad neki, hogy te hívod, akkor minek törölted ki a számát? Nem értelek...
4/18 anonim válasza:
a kérdés második felénél belekeveredtél mint majom a cérnába.
5/18 anonim válasza:
ekkora hülyeséget csinálni....-_-
6/18 anonim válasza:
Ès mèg a fèrfiak az èrthetetlenek pff
7/18 anonim válasza:
nézd ki a számot a híváslistából :D
nem értem egyébként pontosan mi a probléma
8/18 anonim válasza:
ha azt mondtad neki hogy te hívod és nem hívtad akkor miért csodálkozol?
10/18 anonim válasza:
Hát te hülye vagy? Leakarod rázni vagy most akkor jól érezted magad vele, ha az utóbbi akkor gratulálok mert ezzel nem érsz el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!