Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi! Miről beszéljek? Tipp vagy ilyesmi.14F
Már egy ideje teszik egy lány , egy osztályba járunk .Eddig nem nagyon beszéltem vele ,de el akarom hívni.
Rólam: visszahúzódó vagyok,nem nézek ki rosszul,elég okos is vagyok,nem vagyok egoista,tanulok gitározni,tervezünk pár haverommal bandát alapítani.De az utolsó kettőt senki sem tudja rólam az osztályban.
a lány:szép,okos,teniszezik mást nem is nagyon tudok róla.
Régebben tetszett neki egy srác (ezt ő mondta (nem nekem(de igaz))),egy hónapja kb,de nem volt köztük semmi(asszem).Az osztályunkban is van egy srác aki lehet hogy tetszik neki,tavaly vele ült(ülésrend miatt)és ma is(nem ülésrend miatt)(2013.09.02(év első napja).
eljönne velem egyáltalán.eddig bíztam benne de elbizonytalanodtam.A KÉRDÉSRE IS VÁLASZOLJATOK LÉGYSZI.
Szerintem mindenképpen legyél vele nagyon kedves és hívd el bátran. Egy lány szerintem értékeli ha valaki el meri hívni randira. Meg ez szerintem a srácok dolga.
Amúgy meg ismerkedj vele. Kérdezd a hobbijáról? Miket szeret? Dícsérd meg. Szerintem ha belekezdesz egy beszélgetésbe utána már jön magától :)
Engem 2 éve hívott el a barátom. Azóta együtt vagyunk :)
Légy bátor! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!