Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor én vagyok a szemét dög, hogy visszautasítottam, vagy ő volt túl töketlen?
Figyelt kérdés
Egy srác, akivel csak látásból ismerjük egymást, odajött hozzám és megkérdezte, lenne-e nálam esélye. Mondtam, hogy mivel még nem is ismerem, egyelőre gőzöm sincs, mi legyen. Utána álltunk vagy 10 percig csöndben, azt vártam, hogy elhívjon randizni vagy valami, hogy jobban megismerjük egymást, mert szerintem gáz lett volna, ha én hívom el. De nem mondott semmit, csak köszönt és lelépett, azóta nem is keresett. Besértődött volna? És jogosan? Én vagyok a hibás vagy ő?2009. nov. 1. 13:53
1/6 anonim válasza:
Hát ő volt elég nagy loser, hogy nem hívott el. Te nem vagy hibás semmiben.
2/6 anonim válasza:
Nem tudom milyen idősek vagytok hát most elég tökös volt hogy odamert menni és megkérdezte de lehet hogy ezt úgyérezte hogy visszautasítás és azért várt hogy hátha azt mondod neki hogy először találkozzunk párszor vagy ilyesmi...ezért nem te vagy a hibás szerintem de adj neki jeleket vagy valami :)
3/6 anonim válasza:
Szerintem is ő volt a töketlen...méghogy a lányok érthetetlenek. :)
4/6 A kérdező kommentje:
Egyetemisták vagyunk mindketten.
2009. nov. 1. 13:58
5/6 anonim válasza:
Hát akkor főleg. Semmi hibád sem volt ebben ő volt aki elgyengült.
6/6 anonim válasza:
Nem adtál konkrét visszautasító választ. Túl hamar és gyorsan feladta, egyáltalán nem Te vagy a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!