Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fura ez?
Dumálgatok egy ideje neten egy lánnyal,és online egy nyitott,vicces érdekes lánynak tűnik.Pár napja összefutottam vele,elmentünk fagyizni egyet,aztán séta,de rendesen látom rajta,hogy fél tőlem,bizalmatlan.Hiába eldumálgattunk gördülékenyen,hallom a hangján az időnkénti hadarásán,hogy para van.Mintha valami szatír lennék,vagy nem tudom.Mondta nekem,hogy olyan soványnak érzi magát,én meg két ujjal megfogtam a bicepszét,hogy-igen kellene ide egy kis izom-erre rendesen megugrott,hogy mit csinálsz és körbenézett a zsúfolt utcán,beleállt a para ennyitől,hogy megérintettem a karját.Nem nevettem ki azért,elfolytottam,de fura ez nekem.
Utána meg írja,hogy milyen jól érezte magát és mikor megyünk megint valahova.
Szerintetek van valami lelki baja,vagy mi a fene ez?
neten nyiltabban tudtok beszelgetni gondolom, sztem igy lenne erdemes "rakerdezni" a dologra, aztan elöben folytatni...
amugy mennyi idösek vagytok? volt mar baratja a lanynak?
Vagy nemvolt még barátja, vagy így neten keresztül nem nagyon ismerkedett még.. Szerintem csak próbálj hozzá lassabban közeledni, és beszélgess vele sokat, de ne neten..Ha valami hasonlót veszel észre megint, akkor kérdezz rá, hogy 'baj van' vagy hasonló.. éreztesd vele hogy neked elmondhat bármit.. :)
18/L
Egy találkozásból nem sok derül ki.
Menjetek el egy éjszakai 100 km-es teljesítménytúrára. Azon majd minden kiderül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!