Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú aki tetszik, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki tetszik, de nem értem? Fura a viselkedése

Figyelt kérdés
Kb egy éve ismerjük egymást, és nagyjából minden este beszélek vele facen.Nem csak én írok neki. Élőben is sokat beszélünk meg találkozgatunk. Viszont van egy barátnőm, aki nemrég megkérdezte hogy mit érez irántam. Azt mondta csak barátságot. De sokszor úgy beszél velem mások szerint is mintha én is tetszenk neki.. Segítsetek! Ha valamit nem értetek kérdezzetek

2013. aug. 15. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:

És milyen utalásokat tett arra,hogy tetszel neki?

Mit mondott amiből erre következtetsz?

2013. aug. 15. 17:37
 2/3 Didiiayer ***** válasza:
Hát lehet, hogy tetszel neki, de ennyi és nem akarna többet barátságnál.
2013. aug. 15. 17:41
 3/3 anonim ***** válasza:
lehetséges, hogy csak nagyon közeli barátjaként tekint rád és ezért vannak a félreérthető utalások. Szerintem inkább keress valaki mást és maradjatok meg nagyon jó barátoknak. Sokszor többet ér mint egy párkapcsolat.
2013. aug. 15. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!