Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy teremtsek olyan pillanatot, hogy alkalmas legyen az első csókra?
Most lesz a harmadik randink. Az eddigieken sietősen kellett elköszönnünk egymástól, tehát esély sem volt ilyesmire. Most megpróbálom majd úgy intézni,h legyen idő még egy csókra. :D Elég ha mélyen a szemébe nézek minden szó nélkül? :) Elég félénknek tűnik ilyen csajozástéren (amúgy egy határozott srác,de nem hiszem h sok barátnője lett volna),elég lesz neki egy ilyen összenézés? :D
17/L
Én is ebben a cipőben járok, mint a kérdező. :D Nálunk is a 3. lesz, én is erre készülök, csak itt én vagyok az a fiú akit te leírtál. :'D
18/F
hát figyelj, nem feltétlen búcsúzáskor kell megtörténnie az első csóknak, szerintem ez csak a hülye filmek miatt rögzült így belénk.
szerintem érezni fogod magadtól amikor eljön az alkalom, ne sokat feszengj rajta, biztos akad majd olyan szituáció amikor közel lesztek egymáshoz, és vibrál köztetek a levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!