14 éves vagyok Én még szűz! Tervezgetném az elsőt a párommal. Mennyi az esélye hogy fájni fog? Vagy h vérezni fog? Az első szexnél melyik pozítszijót alkalmas hogy ne fájjon az első anyira?
Fejjezétek már be a patkány kodást:@ az van felirva : GYAKORIKERDESEK.HU amit máshol nem mertél itt megteheted...!
És szerintem nem azt kérdezte , hogy meik szót irta hibásan !! Sok TAPLO ember van mostanság itt !!Bezzeg ha ti kérdeznétek (ez csak a suttyo emberekre vonatkozik) és hibás lenne vagy nem tudnátok kellően megfogalmazni akkor fellenétek háborodva , hogy "kik ezek az emberek akik azt hiszik , hogy okosabbak nálam"!!Szoval nem kéne ieneket irogatni , aki iet ir az elöbb nézzen magába , hogy mit akar irni erre a kérdésre!!! És csak utána itélkezzen ,hogy ki a hülye ...mert én nagyon eltudnék gondolkodni!!
És a kérdésre vissza térve : Teljesen egyéntől függ a fájdalom és a vérzés,és hogy meik póz a legjobb hát szerintemaz emberek többsége a misszionárius pózt javasolják legtöbbször!! De ha már tapasztalt a párod akkor beszélgess vele erről is !!szia
Szerintem megintcsak meg lehet találni a kettő között a középútat! Az egy dolog, hogy 14 éves, egy másik, hogy "esetleg" úgy érzi, hogy készen áll rá, és egy harmadik, az ő helyesírása...
Nincs joga ebbe senkinek beleszólni. Nyílván feltette itt ezt a kérdést, mert ezekre a véleményekre is kiváncsi volt.
Kedves kérdező: Szerintem jól gondold át, hogy mit teszel, hogy teszed, és hogy tényleg akarod-e! Ez a vonat nem fog úgy elmenni, hogy Téged nem vár meg... Nem maradsz le semmiről. De amúgy ezt várhattad, hogy mindenki megpróbál majd erről lebeszélni. Én is voltam 14 éves, és én is voltam 14 évesen szerelmes.. de hidd el, ha most nem teszed meg, utólag rájössz, hogy... milyen jó, mert még nem is voltam hozzá elég érett! Akár milyen hihetetlen most, erre fogsz gondolni 2 év múlva!
Nekem az a benyomásom a kérdésedből, hogy a Te szemedbe nagyon egyszerűnek tűnik az egész... pedig nem az, elhiheted. Csomó kérdés van, ami még meg se fogalmazódott benned. Rengeteg kell még olvasnod erről, és tapasztalnod. Igen,, .. igenis.. sok petting.. és inkább legyen 100 majdnem-alkalom, mint egy olyan, ami előtt semmit nem tudsz!
Magad miatt. Mert egyszer te is nő leszel.
Köcönöm a válaszokt És Persze azokat nem köszönöm akik ilyen megjegyzéseket tettek az ijeneket ki kéne tiltani mert nem azért irnak ide a fiatalok hogy a sok idijóta ember csak lecsesze őket hanem hogy tanácsot adjanak ha talán nem háborognátok anyit és tanácsot adnátok akkor ezt az oldalt is nagyon szeretnék utálom amikor valaki ezt csinálja én akarom és biztos vagyok benne hogy akarom És alapvető dolog hogy védekezünk nagyon alalp dolog de az olyan embereket rühellem akik ilyet irnak nekem (nem hogy tanácsot adnának)"Tanulj még""Járj iskolába"Kimonta hogy a szex mellet nem fogok suliba járni???Nem vagyok egy hülye liba aki tönkre teszi az életét kurva jó tanuló vagyok!És nem is fogom hagyni hogy roszabb legyen! JA ÉS HA MÉGEGYSZER VALAKI AZT IRJA Hogy inkább javitsunk a helyesirásunkon lefejelem mi köze van hozzá hogy helyesen irok-e mi lenne ha egyszer válaszolnának arra amit tudni akarok talán nem lenne anyi terhews ugyhogy aki ijet ir!Nyugodtan ugorjon le a 20 adikrol megérdemelné mert igen is nem adott tanácsot hanem tette az agyát és ezért lett kicsi gyerek valakinek erre csak gratot tudok mondani mi lenne ha normálisan válaszolnának???Nem akarok flegma lenni vagy mi de már ugy idegesitett ez muszáj voltam leírni!(akinek nem inge ne vegye magára) Aki meg velem egyet ért áljon ki mellém!!!
Pusy
Ja és azt lehagytam hogy én 14(amit már tudtok)vagyok a barátom 21 éves és már több mint 9 hónapja vagyunk együtt!ÉS nagyon szeretjük egymást és tervezgetyük a dolgot és nagyon sok helyen nézünk utána de azért várnám még a válaszokat :)
Pusy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!