Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 éves vagyok Én még szűz!...

14 éves vagyok Én még szűz! Tervezgetném az elsőt a párommal. Mennyi az esélye hogy fájni fog? Vagy h vérezni fog? Az első szexnél melyik pozítszijót alkalmas hogy ne fájjon az első anyira?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 14. 20:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%
Ha késznek, érettnek érzed magad ahozz, hogy együtt legyél a pároddal akkor tedd!9 hónap az szép!gratula! ha ennyi idő altt teljesen kisimerted akkor nyugodt lehetsz..:-)gyengéd lesz veled..a fájdalom egyénenként változik és a vérzés mennyisége is! én 15 éves vagyok és még "szűz" a barátom az ujjával szakította át a szűzhártyámat!egyáltalán nem fájt de vérzett..aztán a 3. 4. ujjazásnál is vérzett még egy kicsit! remélem segítettem! és ha közeledik a "nagy nap" csak nyugi:)
2008. ápr. 15. 19:49
 12/20 anonim ***** válasza:
58%
ÉdesKicsiBogárka! Szállj le a magas lóról de kurva gyorsan. Mt képzelsz magadról? Itt vannak emberek, kik segítenek, és vannak akik kevésbé, szerintem örülj hogy erre a kérdésedre akadt ember aki "segített". Tapasztalatlan 14 éves kislány vagy. Ez így van. Gondolkodj el hogy kivel hogy beszélsz, és milyeneket irogatsz ide...
2008. ápr. 15. 22:31
 13/20 A kérdező kommentje:

Én nem beszéltem senkivel sehogy de ha valaki ide ir akkor szerintem a kérdésre kéne válaszolnia és nem sértegetni mert azzal nem segit!

Aki irt nekem választ annak nagyon köcönöm sokat segitettetek mi ugy döntöttünk(mert a barátom nagyon gyengéd és kedves) hogy csak fokozatosan csinizük a dolgot hogy nekem ne fájjon és mindig anyit amenyi nem fáj :) ugyhogy nadon szeret és sokáig is fogjuk egymást EL SEM HISZEM HOGY ILYEN RÉG EGYÜTT vagyunk nagyon SZERETEM (L)

köszönöm a válaszokat :) Sokat segitettetek (mármint csak néhányan ....)

Pusy

2008. ápr. 16. 15:25
 14/20 anonim válasza:

SZijja!

Ez a párod magasságától is függ.

Én 170 cm vagyok a párom 185, és bizony a misszionárius nem mindíg kényelmes a magasságkülönbség miatt.

MI először egy könnyed pózt választottunk amikor ésn is tudtam irányítani merre tegye a fütyit és ő is.

Ülj fel az asztalra és húzd fel a lábaid úgy hogy a talpaid asztal élén támaszd meg, kétoldalt.

Ez nem csak kényelmes(legalábbis nekem)de hasznos is mert könnyen betalál.

De ülve ne csináljátok mert az fáj és feszít! De utánanézhetsz pózoknak bizonyos honlapokon, ha beírod a keresőbe.

Szerintem vigyázz a barátoddal, mert kilenc hónap ide-oda a huszonévesek könnyen átvághatják az embert, de ez a te dolgod.Majd te eldöntöd mennyire bízol meg benne.

HA komolyak a szándékaid, sok sikert és szép első alkalmat kívánok.

2008. ápr. 21. 20:36
 15/20 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat megbizok benne mert ő is szűz még.....és igy nem olyan mint a többi idős bunkó kölyök és szeretem!És köszönöm a válaszokat!

Pusy

2008. ápr. 22. 11:45
 16/20 anonim ***** válasza:
Még mindig együtt vagytok? És milyen volt az első?
2009. febr. 13. 15:07
 17/20 A kérdező kommentje:
Helló Bocsánat hogy ilyen későn válaszolok...Még mindig együtt vagyok a barátommal,lassan 2 éve.Megbeszéltük hogy csak akkor fogunk lefeküdni egymással ha mindkettőnk úgy érzi!És hát volt egy nap amikor mind a kettőnknek volt hozzá kedve és hát megtettük nagyon jó volt nagyon odafigyelt rám!Egyáltalán nem bántam meg!Mindenki aztmondja hogy az az elsődleges dolog hogy ő legyen az igaz szerelmed!Szerintem nem minden esetben mert ha csak egy hirtelen fellángolás az egész....:S Vagy ha a pasi tök érzéketlen meg nem is gyengéd...:S Akkor lehetsz belé akármilyen szerelmes!Szerintem nagyon fontos hogy az elsőt egy gyengéd okos és gondoskodó pasi vegye el!De mindegy visszatérve rám mikor elvette a szüzességem rá még 2szer szeretkeztünk utána a mai napig egyszer sem...Úgy döntöttünk ez nem nekünk való!Az utána való agódás hogy jaj most kiszakadt a gumi vagy nem vagy mi lesz!Ez se nekem se neki nem kell a mindennapi stressz mellé még ez is!De ne értse félre senki mert egyáltalán nem bántam meg mert a világ leggyengédebb és leggondoskodóbb pasija vette el!(K)Pusy
2009. ápr. 14. 09:30
 18/20 anonim válasza:

Szerintem ha szereted. és megbízol benne akkor nyugodtan feküdj le vele. Valakinek fáj az első valakinek nem.. ezt nem lehet tudni.. és gyengéden csináljátok elösször.

a többi meg fogja már be.-.- ő érett.. és saját felelősége. ti sem vagytok szentek. meg amugy is gyakorikérdések. azaz h ha mást nem mer megkérdezni. nem kéne egyből lehurrogni mindenkit.-.-

2010. jún. 29. 21:45
 19/20 anonim ***** válasza:
És ezt ki fogja elhinni? És ha egy 21 éves egy 14 évest kur meg az megrontás ti elmebetegek....ERRE NEM GONDOL SENKI???!!! A kib@szott helyesírás miatt persze egyből elkezd pofázni a sok paraszt....
2010. dec. 11. 17:51
 20/20 anonim válasza:

Szia :)

Azóta hogy feltetted ezt a kérdést több év is eltelt. De szeretném ha elmesélnéd a tapasztalataidat. Végül mi sült ki belőle?:)

2014. aug. 6. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!