14 éves vagyok Én még szűz! Tervezgetném az elsőt a párommal. Mennyi az esélye hogy fájni fog? Vagy h vérezni fog? Az első szexnél melyik pozítszijót alkalmas hogy ne fájjon az első anyira?
Én nem beszéltem senkivel sehogy de ha valaki ide ir akkor szerintem a kérdésre kéne válaszolnia és nem sértegetni mert azzal nem segit!
Aki irt nekem választ annak nagyon köcönöm sokat segitettetek mi ugy döntöttünk(mert a barátom nagyon gyengéd és kedves) hogy csak fokozatosan csinizük a dolgot hogy nekem ne fájjon és mindig anyit amenyi nem fáj :) ugyhogy nadon szeret és sokáig is fogjuk egymást EL SEM HISZEM HOGY ILYEN RÉG EGYÜTT vagyunk nagyon SZERETEM (L)
köszönöm a válaszokat :) Sokat segitettetek (mármint csak néhányan ....)
Pusy
SZijja!
Ez a párod magasságától is függ.
Én 170 cm vagyok a párom 185, és bizony a misszionárius nem mindíg kényelmes a magasságkülönbség miatt.
MI először egy könnyed pózt választottunk amikor ésn is tudtam irányítani merre tegye a fütyit és ő is.
Ülj fel az asztalra és húzd fel a lábaid úgy hogy a talpaid asztal élén támaszd meg, kétoldalt.
Ez nem csak kényelmes(legalábbis nekem)de hasznos is mert könnyen betalál.
De ülve ne csináljátok mert az fáj és feszít! De utánanézhetsz pózoknak bizonyos honlapokon, ha beírod a keresőbe.
Szerintem vigyázz a barátoddal, mert kilenc hónap ide-oda a huszonévesek könnyen átvághatják az embert, de ez a te dolgod.Majd te eldöntöd mennyire bízol meg benne.
HA komolyak a szándékaid, sok sikert és szép első alkalmat kívánok.
Nagyon köszönöm a válaszokat megbizok benne mert ő is szűz még.....és igy nem olyan mint a többi idős bunkó kölyök és szeretem!És köszönöm a válaszokat!
Pusy
Szerintem ha szereted. és megbízol benne akkor nyugodtan feküdj le vele. Valakinek fáj az első valakinek nem.. ezt nem lehet tudni.. és gyengéden csináljátok elösször.
a többi meg fogja már be.-.- ő érett.. és saját felelősége. ti sem vagytok szentek. meg amugy is gyakorikérdések. azaz h ha mást nem mer megkérdezni. nem kéne egyből lehurrogni mindenkit.-.-
Szia :)
Azóta hogy feltetted ezt a kérdést több év is eltelt. De szeretném ha elmesélnéd a tapasztalataidat. Végül mi sült ki belőle?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!