Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Teaház mennyire alkalmas első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teaház mennyire alkalmas első alkalomhoz?

Figyelt kérdés

Szeretném elhívni egy kedves lányismerősömet randira, az eddigi jelek alapján (remélhetőleg :) ő sem közömbös irántam.

Szerintetek egy teaházban való beszélgetés mennyire felel meg az első alkalomnak? (már ismerjünk egymást régóta). Utána hol lenne célszerű sétálni egyet Budapesten? (20F)

2009. okt. 16. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia, sztem a teaház nagyon jó ötlet:) Jó a hangulata, jól lehet beszélgetni és tök fincsik a teák:D

Hát nemtom melyik teaházba vinnéd, de sztem a Váci utcában, vagy a várban, esetleg Margitszigeten egy séta biztos tetszene a lánynak:) Vagy Andrássy út, este kivilágítva gyönyörű:) Sztem ezek a legszebb, leghangulatosabb helyek a sétára...

Sok sikert:)

17/L

2009. okt. 16. 17:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
teaház tökéletes első hely
2009. okt. 16. 17:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Hogy célszerűbb elhívni a lányt? Személyesen megkérdezni vagy sms-ben?
2009. okt. 16. 18:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Személyesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

és jó a teaház!!!!!!!!

sok sikert:)

2009. okt. 16. 18:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Uhh...imádom a teaházakat:D

Azért jó, mert romantikus és lehet beszélgetni...meg olyan nyugtató az egész:)

18/L

2009. okt. 16. 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:

A teaház sztem a legjobb ötlet,ami létezhetelső randira!Kellemes,meghitt környezet...stb

Nagyon jó teaházak vannak a belvárosban,utána ott lehet sétálgatni,ha bírjátok ahideget:P

2009. okt. 16. 20:56
 7/8 anonim ***** válasza:

teaház tökély!

személyesen hívd el!

sok sikert!

2009. okt. 16. 23:32
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

én először inkább moziba mennék vele, mert akkor nem kell annyit dumálni...

aztán ha úgy látom van még kedve talizni velem és kicsit biztosabb lehetek magamban, akkor mennék vele teázóba, mert akkor már nem fogyok ki a szóból

(25F)

2009. okt. 18. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!