Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat rólam?
A srác nem bunkózik velem, normális általában, kedves és figyelmes, előzékeny, egyszer-kétszer írt levelet, amire egyszer válaszoltam, de utána nem. Nem beszélgetek vele, ha mégis hozzám szól, akkor se nagyon nézek a szemébe, vagy olyan kérdést tesz fel, amiről azt gondolom, hogy ez biztosan nem komoly, erre nem is várhat választ tőlem, így meglepődve vagyok előtte... Mikor sokáig néz, akkor pár mp után máshova nézek, illetve ha egyértelműen érzem-látom, hogy néz, akkor nem nézek rá.
Mit gondoltok a viselkedésemről?
hát tudod, kiskutya, nutella. mostanában népszerű.xD
amúgy meg én sem értem. én tökre azt szűrtem le, hogy téged nem nagyon érdekel a pasi, és csak ő foglalkozik veled. szal sztem ne lepődj meg, ha egy idő után nem ír leveleket, meg nem néz rád.
basszus álljon már le mindenki a kisállatos szövegekkel... Egy kutya vagy macska vagy istentudja milyen állat felelősséggel jár, örülnétek ha egy depressziós barom ölelgetne titeket 3 hónapig aztán kib*szna az út szélére?
:D:D:D egyébként ez tényleg komoly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!