Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolhat ezek után rólam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolhat ezek után rólam?

Figyelt kérdés

A fiú ismerősöm haverja meghívott bennünket utószilveszterre, mivel nem tudtunk együtt szilveszterezni. Az ismerősöm (22) már régebb óta a fejébe vette, hogy a haverjának (23) meg nekem össze kellene jönnünk, de akkor még kiröhögtem. Azóta viszont iszonyúan beleszerettem a srácba, így nagyon örültem a meghívásnak. Amit tudni kell, hogy néha szoktunk füvezni és most is így tettünk. Ők régebb óta űzik, én ritkán és nem is olyan régóta, a lényeg, hogy rosszul lettem. Kimentem a mosdóba és fél órát ott töltöttem. Amíg ott voltam sokszor megkérdezte a haverja hozzon-e vizet meg hogy jobban vagyok-e. Hát majd' elaludtam a wc-n, mit ne mondjak. Mikor úgy éreztem kitudok menni bocsánatot kértem tőle a kellemetlenségért. Barátommal hazaindultunk és mondta nekem, hogy ő maga nem, de a haverja nagyon aggódott miattam, mert attól félt azt fogom átélni amit ő már átélt egyszer a fű miatt. Majdnem úgy vettem észre, mintha a srác hibásnak érezte volna magát amiért ez történt velem. Lecseszte az ismerősömet, hogy vigyázzon rám jobban. Szerintetek tényleg okolhatja magát a történtek miatt? Nagyon beégtem nála?

19/L

2011. jan. 7. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
19 évesen már lehetne eszed is! Meg a haverjaidnak is. Elvileg mindenki azzal születik, csak van ki elissza, elszívja, lövi. Magánügy tudom, de hasonszőrűek közt ezzel nem égsz. Csak mások előtt!
2011. jan. 7. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Maga a füvezés égő, szóval igen, nagyon beégtél.
2011. jan. 7. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:

> Szerintetek tényleg okolhatja magát a történtek miatt?

Tényleg.

> Nagyon beégtem nála?

Lásd az első választ.

2011. jan. 7. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem égtél be előtte, én is magamat hibáztatnám (volt már ilyen esetben részem, azóta sem adok senkinek, aki még nem nagyon csinálta).

26/f

2011. jan. 7. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát a füvezés az gáz,de szerintem nincs oka magát okolni és nem is a te hibád és nem is égtél be nála!
2011. jan. 7. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!