Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ekkora gáz hogy nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora gáz hogy nincs csajom?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, kb 2 éve nincs barátnőm.

Hawerok meg idióta osztálytársak mind azzal cikiznek hogy mekkora egy fapapucs vagyok, hogy nincs nőm.

Miközbe meg hallom, hogy akinek van komolyabb kapcsolata mind úgy szidja a csajt mint a bokrot. (az a hülye p*csa, anyuka kedvence, péznyelő c*fka.... stb)

Én mostanság élvezem is egy kicsit, hogy nincs nőm...(lehet hülye vok?)

Nincs aki napi 10 sze felhív, "jaj hol vagy?" "mikor jössz?" és hasonló típ,. kérdések.

Nem szól bele senki, hogy mikor megyek sörözni, mikor iszom magam kottarészegre...., nem beszélve arrol, hogy így legalább jut időm néha a mocimat bütykölni...., meg egy jóóóóóóóónagyot kocsikázni. (EGYEDÜL!!!!)

2009. okt. 30. 14:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Tehát akkor nem bennem van a gond. Köszi a válaszokat!

14:25-ösnek: "fapapucs" ezt nem én találtam ki, hanem ezze b*sztatnak az oszt. társak ,meg hogy nem lesz má csajom soha...

Így többször olvasván tényleg szánalmasnak tűnik a kérdésem, de EZ VAN!

2009. okt. 30. 16:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem sem baj ha valaki egyedül van, majd lesz valakid ha úgy érzed hogy szükséged van valakire, vagy ha találkozol egy megfelelő lánnyal.Nem szokott érdekelni mások véleménye, a magam fejem után megyek. L18
2009. okt. 30. 16:37
 13/15 anonim ***** válasza:

szerintem ha csak olyan csajokat ismersz, akik naponta 10szer felhívnának, hogy hol vagy, és nem engednék meg, hogy elmenj sörözni, akkor inkább ne is legyen..

keress olyan csajt, akivel még jól is érzed magad.

17/L

2009. okt. 30. 17:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Fuu Hát én 17/F vagyok..

Most nekem sincs eggy ideje barátnőm pedig lehetett volna sokszor éltem is vele de 2nap után nemkellett és szépen leráztam:Dnekem más az érdeklődési köröm xal én pl nem motorozom de jól elvagyok barátokkal haverokkal szerintem nemártana neked eggy csaj aki nem csunya nemis szép átlagos és hasonló stílusu mint te!am 19évesen nem a piával kéne foglalkozni:Dahelyett csajozz énis azt tettem épp tegnap voltam eggy ujj csajjal és minden jólment próbáld meg!Ha vanhozzá elég kurázs-d:Dés nemkell anyuci kedvence meg cafka nemminden csaj olyan a haverok csak rosszat választottak ez manapság a divat :S és szerintem nemvagy fapapucs csak eggy beinditásra várakozó motor:)sok sikert!

2009. okt. 30. 19:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Bocsi az lemaradt hogy ha te nem csajozol több marad nekem^.^xDoké ezt muszáj volt nahh sok sikertxDDDD

"17/F"

2009. okt. 30. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!