Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ekkora gáz hogy nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora gáz hogy nincs csajom?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, kb 2 éve nincs barátnőm.

Hawerok meg idióta osztálytársak mind azzal cikiznek hogy mekkora egy fapapucs vagyok, hogy nincs nőm.

Miközbe meg hallom, hogy akinek van komolyabb kapcsolata mind úgy szidja a csajt mint a bokrot. (az a hülye p*csa, anyuka kedvence, péznyelő c*fka.... stb)

Én mostanság élvezem is egy kicsit, hogy nincs nőm...(lehet hülye vok?)

Nincs aki napi 10 sze felhív, "jaj hol vagy?" "mikor jössz?" és hasonló típ,. kérdések.

Nem szól bele senki, hogy mikor megyek sörözni, mikor iszom magam kottarészegre...., nem beszélve arrol, hogy így legalább jut időm néha a mocimat bütykölni...., meg egy jóóóóóóóónagyot kocsikázni. (EGYEDÜL!!!!)

2009. okt. 30. 14:06
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
A lófaszt :D örülj neki :D Nekem sincs és élem az életemet :D Én is motorozok :D
2009. okt. 30. 14:08
 2/15 anonim ***** válasza:
45%
nem gáz, nekem sincs. a gáz legfeljebb az, hogy egoista vagy. :)
2009. okt. 30. 14:08
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz?

Majd lesz. Én pl. 20 éves koromig mégcsak nem is csókolóztam. Aztán meg volt legalább 20 csajom, volt, hogy egyszerre 2-3 is. Aztán megnősültem :)

2009. okt. 30. 14:09
 4/15 anonim válasza:
71%

Szerintem egyáltalán nem gáz, hogy nincs csajod.

Ha Te így érzed magad jól, akkor az a lényeg.

Szard le a többieket! Ha ők így r*bancozzák a csajaikat, akkor azt is csak azért tartják, hogy legyen kit baszni, aztán ennyi.

2009. okt. 30. 14:10
 5/15 anonim válasza:
100%
Megint én lennék az 1 hozzászóló :) Majd ha lesz akkor próbálj meg olyant találni aki szintén szereti a motorokat ( ebből sztem kevés van ) és akkor lesz valami ami érdekel mind2-őtöket
2009. okt. 30. 14:10
 6/15 anonim ***** válasza:
22%
Ha így állsz hozzá, nem gáz, hogy nincs.:)
2009. okt. 30. 14:11
 7/15 anonim ***** válasza:
50%
Egy férfi nem írna le olyat, hogy "fapapucs", "iszom magam kottarészegre", "egy jóóóóóónagyot kocsikázni". Vagy ratyi a kérdező vagy a kérdésben előadott előnyőkért elhagyott nő!
2009. okt. 30. 14:25
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz, hogy nincs barátnőd, az írásképed viszont annál inkább.
2009. okt. 30. 14:50
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát ha igy állsz hozzá nem gond, csak mi értelme a kérdésnek ha meg is magyarázod ? :) nem lehordani csak na. Én 18 évesen hasonlóan gondolkodom, egyelőre fontosabb a motorozás(autóm nincs :D ). Ráérek késöbb lekötni magam.
2009. okt. 30. 15:34
 10/15 anonim ***** válasza:

A "gáz" az, hogy ennyire érdekel az osztálytársaid véleménye annak ellenére, hogy leírásod alapján szájhősök és pozőrök.

"Én mostanság élvezem is egy kicsit, hogy nincs nőm...(lehet hülye vok?)"

Fordítva. Értelmes ember tudja, hogy a szexen kívül még ezer más érdekes dolog van az életben, ezért nem kell elsietni vagy túlzásba vinni a nőzést. Buta embereknek viszont marad a szex meg a zabálás mint az élet örömei.

2009. okt. 30. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!