Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 70 kilóra felhízott lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

70 kilóra felhízott lánynak szabad ilyen ruhát felvennie?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem ezt a ruhát, de felszedtem a nyáron és most eléggé "megtöltöm":

[link]

Szerintetek fel lehet venni ilyet randira ha elegáns helyre megyünk?

2013. aug. 23. 12:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azt veszel fel amit akarsz és amiben te magad jól érzed magadat. Ennyire nem bírnak az emberek önmaguk lenni és saját döntéseket hozni?
2013. aug. 23. 12:46
 12/17 anonim ***** válasza:

Tényleg ne vedd fel ezt, nem áll jól.

Na meg tényleg, nincs olyan elegáns hely, ahová ez kéne, hacsak nem ténylegesen bálba mentek. Inkább kicsit röhejes hatást keltenél benne. (Nem bántásból mondom, de még inkább most derüljön ki, mint hogy a randin legyen kellemetlen.)

2013. aug. 23. 12:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen, testesebb csajnak kifejezetten előnyös egy ilyen ruha, de ha ledobnál egy 10-est akkor meg sokkal előnyösebben néznél ki férfi trikóban is.
2013. aug. 23. 12:50
 14/17 anonim ***** válasza:

Egyet kell értenem a többiekkel, ez a ruha testsúlytól függetlenül kuka.

Mennyire mentek elegáns helyre? Étterembe, színházba elég a kiskosztüm is (koktélruhát nem javaslok a 70 kilóra, ne haragudj).

2013. aug. 23. 12:50
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem áll jól neked.

/sportolj, és nagyon jó csaj leszel!/

2013. aug. 23. 12:53
 16/17 anonim ***** válasza:
#1 Bmeg,a közlekedő csilláron bexartam :DDD
2013. aug. 23. 13:15
 17/17 GoldenFairy válasza:
Nagyon rossz ez a ruha.. egy rövidebb(kb. térdig érő), pánt nélküli, boleroval jobban állna, szerintem. Mert úgy legalább sejtelmes villantást kapnának a mellkasodból, de a karjaid takarva lennének. A sötét harisnya+ magassarkú karcsúsít..
2013. aug. 23. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!