Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok egy talán szocipata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy talán szocipata sráccal?

Figyelt kérdés

Az osztályba jár 19 éves.Tavaly év végén már eléggé összemelegedtünk. Aztan egyszer csak elojott azzal, hogy neki nincs kedve komoly kapcsolatba keveredni, főleg nem osztályon belül. Szóval gyakorlatilag ő szakitott velem.

Mindig is furcsa volt csak eddig nem vettem észre mert teljesen bele voltam zúgva (még most is kicsit). Igazából mindenkit manipulál. Mindenkinek tudja mit kell mondani. Tavalyi évben egy csomó óráról ellógott és olyan dumakkal magyarázta ki magát minden tanárnál, hogy mindenki csak röhögött. (Ezért is tartják nagy arcnak pl. mert amelyik tanárnál senki nem mert ellógni, ő siman megteszi és megússza.-tudja mit kell mondani neki.)

Az első dolog ami kicsit idegesit benne, hogy nagyon énközpontuan gondolkodik.Főleg akkor volt zavaró amikor jartunk.

Meg igy teljesen furcsa a srác, ahogy a szemébe néz az embereknek. A szemükbe néz de mintha atnezne rajtuk. Velem is ilyen kb. egy éve (azota veszem észre).

Amikor csokoloztunk azis olyan furcsa volt. Hogy mintha nemis érezne semmit meg nemis érdekelné.

Tanulásnál, azokból a tantárgyakból amik érdeklik szín ötös. A többinél meg bukdácsol és kijelenti a tanárnak is, hogy azért nem mert nem érdekli nemis foglalkozik vele és a kettessel bőven megvan.

Most jön a csavar.A tesója akivel régen eléggé jóba voltam. Mondta hogy járt psychologushoz (kellett volna, vagy még mindig jár. De töbsször nem megy).

Ő azt mondta, hogy szociális fóbia miatt.

Én egy kicsit nem hiszek ebben. Akinek szociális fobiaja van annak szerintem félénknek kéne lenni a közösségben. És ki tunne egyből róla, hogy nincs vele valami rendben. Ő viszont eléggé magabiztos. Szeret a középpontban lenni.

Pszichológus szeretnék lenni és most olvastam egy cikket a pszichopatakról és majdnem biztos lettem benne, hogy ő az.De kicsit még most is belevagyok esve és szerintem ha ő benne lenne ujrakezdeném. Most meg kezdődik a suli tuti beleesek megint :)

Kívülről egy jófej sportos srácnak tunik aki mindenkivel megtalalja a közös hangot.

Előre is köszi a segitseget.

2013. aug. 23. 07:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

1: mint mondtam, szerintem nem pszichopata, de egyrészt nem vagyok szakember, másrészt egy diagnózist egy szakember sem tud ennyiből felállítani, harmadrészt pedig a szakembereknek is komoly probléma a pszichopátia felismerése. Olvastam egy könyvet erről, egy kanadai prof felállított egy rendszert, amivel elég stabilan felismerhetőek, de ahhoz is egy több száz oldalas kézikönyv, több órás interjúk és egy képzett és rutinos szakember kell.

2: ráírni facebookon? Na ezt most magyarázd el kérlek! Sosem értettem ezt a nőkben: döntsd el, akarsz e vele újra járni, vagy sem. Az elmondottak alapján nem értem, miért akarnál, de ez a te döntésed, meg te ismered a srácot. Ha újra akarod vele kezdeni, akkor keresd meg, ha nem, akkor meg kerüld el. Mi ebben a bonyolult? Mit vársz, hogy majd ráírsz, és akkor el tudod dönteni? Ugyan már! Jártál vele, egy facebook chat min változtatna? Ismered, döntsd el szépen egyedül!

3: nyugodtan rákérdezhetsz, hogy pszichopata e, a válasz úgysem mond majd el neked semmit sem. Ahogy írtam fentebb, a szociopaták megrögzött hazudozók, és általában jól is csinálják. Ha pszichopata és el akarja veled hitetni, hogy nem pszichopata, akkor el fogja hitetni. Annál is inkább, mert te eleve el akarod neki hinni, mivel járni akarsz vele.

2013. aug. 24. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!