Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lesz valaha barátnőm ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valaha barátnőm ilyen külsővel?

Figyelt kérdés
Nagyon ronda vagyok még soha sem volt barátnőm :( szerintetek lesz valaha?:( mert szerintem soha sem lesz :( [link]

2013. aug. 21. 18:46
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
menj el operáld át aZ ARCOD
2013. okt. 15. 18:44
 32/38 anonim ***** válasza:
Nem értem miért pontozzák le az őszinte válaszokat: Nem lesz, max ronda barátnőd, de lehet még az sem.
2013. okt. 24. 19:23
 33/38 anonim ***** válasza:
Ismerek olyan srácot, aki hasonlóan néz ki és van barátnője. De edzeni, fodrászhoz menni és esetleg borotválkozni azért nem ártana. :D
2013. okt. 24. 19:29
 34/38 anonim válasza:
Olvassatok már korábbi kommentet, rájöttök az igazságra. A faszi amelyik felrakta a képet, csupán letöltötte egy poénoldalról. De ha már itt vagyunk, mi a ****nak változtatni? Nem változni kell valakiért, akinek kell, elfogadja ahogy van. Ösztönzitek hogy mind Brad Pitt legyen, meg minden csaj Madonna. Ossszztt mia ****omnak? Ha mind az a ki****ott toppmodell alkat lesz, minden csaj átlagos lenne, akkor mi lesz? Miért? Az a **** hapsi, amelyik agyonkondizza magát, és szakad róla az izom? Muszáj valakinek másra, vagy egy adott közegre hasonlítani hogy többen fogadják el? ***** élet, mert nem ! Nem az kell hogy ezt a ****it 100 csaj kedvelje, hanem az az 1 , amelyikkel majd az életét is leéli. F*ck Logic. Nemhiába, veszettül mar ha az emberi faj. És pontozzatok le ******ök, nekem lesz igazam, le****om ki mit mond, a többség mit mond, nyakig elég ha lesz ember ezen a ***** világon, aki velem egyetért. Annyira elegem van már abból hogy mindenki egy agyilag szét*****ett selejt. Nem nem azért mondom mert ronda vagyok. Nem vagyok egy sármos állat, de ronda sem vagyok. Van egy gyönyörű, szerető barátnőm, aki az én alkatomhoz képest kiváltja a "szépség és a szörnyeteg" effektust, mert hozzáképest szörny is vagyok. De miért kell minden ember igényére tenni? Ku rvára elég 1 emberére. Mert nem az összes fog szeretni csak 1. Sértődjön meg aki akar, és vegye magára aki akarja, le****om, az ő baja hogy agyon*****ett a gondolkodása. Remélem elfelejtitek ezt a témát, mint említettem kamu. Ha meg vitázni akartok, normál emberek vs hibbantok (vegye magára aki úgy is érzi...), akkor csak tessék. Fu.ck Logic.
2013. okt. 24. 19:40
 35/38 anonim ***** válasza:
Nálad rondábbnak is volt már barátnője, te se fogod megúszni... ne parázz, próbálkozz
2013. okt. 24. 23:04
 36/38 anonim válasza:
Hello Trollfész!:D
2013. nov. 17. 23:11
 37/38 David82 ***** válasza:

34. válaszoló: teljesen igazad van. Gondolj bele, 30-40 évvel ezelőtt nem az agyonkondizott férfitípus vitte a pálmát (mert nem is volt nagyon ilyen) hanem inkább a vékony. Abban az időben a férfiak feleannyira sem néztek olyan jól ki külsőre, mint most. Az a baj, hogy a média hatására az emberek egy része nagyon hasonlítani akar a sztárokra, akik agyonsminkelt arccal, botoxinjekciókkal, szilikonmellekkel, izomtömegnövelőkkel, és még tudja az ördög, mikkel vannak telenyomkodva.

De ez a csillogó külső a legtöbb esetben szegényes belsőt takar. Mert a média és divatlapok hatására a test egyre impozánsabb lesz, viszont a belső értékek pedig egyre silányabbak.

Tudjátok, hogy a divatlapok szerint milyen az ideális embertípus? A kirakatbaba! Mert se szíve, se lelke, se agya nincsen, de van gyönyörű kidekorált teste.

2013. nov. 29. 17:37
 38/38 anonim ***** válasza:
Dave te vagy az? XDDD
2013. nov. 29. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!