Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lesz valaha barátnőm ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valaha barátnőm ilyen külsővel?

Figyelt kérdés
Nagyon ronda vagyok még soha sem volt barátnőm :( szerintetek lesz valaha?:( mert szerintem soha sem lesz :( [link]

2013. aug. 21. 18:46
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
hehe :D
2013. aug. 21. 18:58
 12/38 anonim ***** válasza:

Ezzel a külsővel nemigen...hacsak nem lesz a bőröd alatt is pénz.

Sürgősen változtass a hajadon, az arcodon (borotva), a testedre pedig gyúrjál. Vaaaagy tanulj, keress rengeteg pénzt és döglenek majd érted (vagyis a pénzedért) a csajok!

2013. aug. 21. 19:03
 13/38 anonim ***** válasza:
Kérlek mondd, h ez csak valami poén! :D
2013. aug. 21. 19:04
 14/38 Szergej55 ***** válasza:
Szedd le a szakmunkásbajuszt, szélesedj és nem lesz gond.
2013. aug. 21. 19:05
 15/38 anonim ***** válasza:
Arcszőrzetet és bajszot le, menj el fodrászhoz csináltass klassz sérót, edzél és legyen több önbizalmad akkor nem lesz semmi gond. :) Neked is lesz barátnőd. :)
2013. aug. 21. 19:07
 16/38 anonim ***** válasza:

AAAnnyira tudtam!! xD

Már a cím is gyanús volt... :DD

Egész Debrecen a tiéd lesz!! xD

2013. aug. 21. 19:29
 17/38 anonim ***** válasza:

Ezzel a hozzáállással biztos nem lesz.

Külső átlagos.

2013. aug. 21. 19:34
 18/38 anonim ***** válasza:
84%

...minden hónapban többször megjelenik ez a kérdés... legalábbis ez a kép itt GYK-n

valaki rettenetesen unatkozik :))

2013. aug. 21. 19:42
 19/38 anonim ***** válasza:

Barátom is hasonlóan nézett ki, mint te, így ugyanazt tudom tanácsolni, amit neki tanácsoltak: én még nem láttam olyan embert, akinek különösen jól állt volna a bajusz, de szvsz a szakállkával nincs bajom. Próbálj ki valami új frizurát, csodákra képes :D

Megmondom őszintén, páromat én is friendzone-ltam volna, ha megtartja a bajszát, valami nagyon hülyén nézett ki vele.

2013. aug. 21. 21:36
 20/38 anonim ***** válasza:
Unalmas vagy már.
2013. aug. 21. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!