Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha barátnőm ilyen külsővel?
Egyedül vagyok a véleményemmel, úgy látom: nekem így is bejön a külsőd. Belsőre nem tudom milyen vagy, lehet inkább azon kellene változtatni, mert eléggé önbizalom hiányos vagy. Tudod, soha ne mondd, hogy soha!
Szerintem aranyos a bajusz, ha nem hosszú, csak kicsi. Ugyanez a szakállal is. A tiéd (nálam legalábbis) még belefér. A haj... esetleg a frufruval kezdj valamit, mert azt kicsit furcsának találom. Az alkaton is lehet változtatni, sportolás és helyes táplálkozás kérdése az egész.
Nem tudom hány éves vagy, és lehet hogy nekem van furcsa ízlésem vagy nem tudom, de tényleg nem vagy csúnya, sőt szerintem egész helyes.
2013. aug. 22. 22:42
Netről szedted le.:P
Legalább átalakítottad volna, hogy ne lehessen lenyomozni.:P
[link]
2013. aug. 22. 23:40
2013. aug. 22. 23:40
24/38 anonim válasza:
Ezen elmosolyodtam :D Ó ember, ezen kiakadni... Mindenki olyan amilyen. Nem egy barátnőt kell keresni hanem A barátnőt, és ha megvan le fogja szarni milyen vagy, hogy nézel ki stb. FB n nincs prof képem nem tartom magam jóképűnek, de egy fantasztikus barátnőm van, aki gyönyörű és okos. Nem hittem volna hogy nekem lesz valaha is, de még is.. Csak idő kellett :) Amúgy a kondizást tényleg javasolni tudom, egyrészt formában tart, másrészt egészséges dolog. A bajszoddal meg ezekkel szerintem ne foglalkozz, ne változz csak azért mert azt hiszed akkor jobban bejösz másnak. Akinek majd tetszel, annak így is okés lesz.
2013. aug. 31. 18:06
Lehet,hogy barátnőd nem lesz,de egy vígjátékban még szerepelhetsz :)
2013. szept. 8. 11:59
Tök jó színészarca van a képen látható, internet-szerte terjedő fickónak. Ha lány lennék, nem lenne kifogásom ellene. A teste ellen sem. Randa kövér ne legyen, az izomzat nem követelmény, nem a középkorban élünk.
2013. szept. 8. 12:05
Cuki vagy, csak nagyon vékony. De ez ellen tudsz tenni. Meg a borzalmas szőrcsomó ellen is az arcodon.
2013. szept. 16. 20:06
28/38 A kérdező kommentje:
Mi a baja mindenkinek a bajusszal?
4 éve full face bundával élek és több sikerem van vele a nőknél, mint régebben anélkül. :D
Sok álszent. :D
2013. okt. 3. 22:20
2013. okt. 3. 23:45
Kapcsolódó kérdések: