Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mennyire érdekel titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire érdekel titeket egy ilyen csaj?

Figyelt kérdés
Szép, rocker, van mikor rockosan öltözködik, van mikor nem, éppen milyen hangulata van. Kicsit bolond, de próbál mindig kedves lenni, a sportban elég béna, képes egy nap akár ötször is megbotlani vagy elesni. 165 cm és 70 kg. Sötétszőke hajú, zöld szemű, szemüveges.
2013. aug. 20. 21:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

a pajzsmirigyre írnak fel letroxot, vagy eltiroxint! :) A betegségre ne fogjuk... :\

(vényre kapható, orvossal konzultálni kell!!!)

2013. aug. 20. 21:50
 12/23 A kérdező kommentje:
Euthyroxot szedek, és eléggé ingadozik a súlyom, voltam már 6 kg is egy évvel ezelőtt, most is ugyan úgy élek, ugyan annyit mozgok.
2013. aug. 20. 21:55
 13/23 anonim ***** válasza:

a sportban elég béna*

Nem sportolni kell, ha bénázol, hanem otthon tornázni... Nem lehet elrontani a felülést, a guggolást, a törzshajlítást, stb... :)

A gyógyszer orvosi felügyelete mellett helyes pajzsmirigy működést hoz létre, amit odafigyelve az étkezésedre, és rendszeres mozgással, egyértelműen fogyhatsz. :) Ne fogd a túlsúlyt külső tényezőkre. Azt elismerem, hogy neked több energia, hogy fogyj, de nem lehetetlen! :)

A leírtak alapján lehetsz karótnyelt, mogorva, érzelmi hullámú, szélsőséges hobbival megáldott, vagy éppen "kimért". A leírás alapján nem érdekelne különösebben a leány, mert "kit érdekel, hány kiló vagy? :)"

Írd le, mi fontos neked, mik a céljaid, és mitől félsz! Azután megmondom, érdekesnek talállak-e! :)

2013. aug. 20. 21:59
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem hangzik rosszul :)
2013. aug. 20. 22:03
 15/23 A kérdező kommentje:
A legfontosabb nekem a család, a barátok, szeretem a művészeteket, a csillagászatot, a tudományt, igaz a fizikát amit az iskolában tanítanak annyira már nem. jelenleg kereskedelmet tanulok, a célom, hogy a szakma utána leérettségizzek, majd főiskolára/egyetemre mehessek. nagyon szeretek írni, és szeretnék egyszer írónő lenni.
2013. aug. 20. 22:05
 16/23 anonim ***** válasza:
küldesz egy képet :D nekem sztem tetszenél :D
2013. aug. 20. 22:08
 17/23 anonim ***** válasza:

Nagyobb álmod nincs, minthogy írónő leszel? :)

Mitől félsz?

Eddig nem sok "érdekeset" mondtál magadról. :\ (elnézést)

2013. aug. 20. 22:55
 18/23 anonim ***** válasza:
Bocsi, de én 188 centisen nem vagyok annyi kiló, mint te, úgyhogy inkább nem :DD Meg a rock se pont én vagyok, de nem rossz az! ;)
2013. aug. 21. 02:36
 19/23 A kérdező kommentje:
Igazatok van, nem vagyok az a cérnavékony, ahogy a családunkban szinte nincs is vékony ember, de még nagyon kövérnek nem mondhat senki. egész alakos képem nincs, kb én is így nézek ki (nem én vagyok a képen) [link]
2013. aug. 21. 08:54
 20/23 anonim ***** válasza:
Sajnos innentől kezdve csak olyan pasiknak jönnél be, akik szeretnek mit fogni. :\ A család nem lehet indok arra, milyen vagy! :) A te életed, a te tested, a te akaratod ami számít! :) És elsősorban ne a pasiszerzés miatt fogyjál, hanem mert egészségesebb leszel (érrendszer, ízületi fájdalmak, érelmeszesedés stb...), jobb lesz a közérzeted, és a kisugárzásod is sokkkkkkal jobb lesz. :)
2013. aug. 21. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!