Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire érdekel titeket egy ilyen csaj?
Figyelt kérdés
Szép, rocker, van mikor rockosan öltözködik, van mikor nem, éppen milyen hangulata van. Kicsit bolond, de próbál mindig kedves lenni, a sportban elég béna, képes egy nap akár ötször is megbotlani vagy elesni. 165 cm és 70 kg. Sötétszőke hajú, zöld szemű, szemüveges.2013. aug. 20. 21:39
3/23 anonim válasza:
nem nagyon rockernek öltözni komolyan hány éves vagy
5/23 anonim válasza:
Engem érdekel,énis szeretem a rock zenét,és gitározok is,már gyerekkorom óta :)
6/23 anonim válasza:
Kicsit "dundi"-nak tűnik,de lehet,hogy nem is,csak mondjuk D-s melle van :D
Amúgy nincs vele semmi baj :)
8/23 anonim válasza:
Engem nagyon nem érdekel az ilyen lány.
9/23 anonim válasza:
165cm-hez a 70kg az bizony túlsúly. A felső határ kb. 60kg lenne.
10/23 A kérdező kommentje:
Tudom, pajzsmirigy beteg vagyok, nem is fog lejjebb menni :/
spinningelni szoktam, de semmi hatása
2013. aug. 20. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!