Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még belefér?

Figyelt kérdés
Alapvetően a komoly kapcsolatok híve vagyok, most ismerkedek egy aranyos csajjal, külsőre is oké, viszont az életvitele nem tetszik (bagó, pia). Ezek miatt tuti nem jönnék vele össze, de amúgy eléggé vonzó számomra. Azon gondolkodom, hogy nem ígérgetek neki semmit, de amíg párszor lefekszem vele, addig elviselem ezeket a dolgait. Ettől még ugye, nem leszek mocskos disznó?
2013. aug. 16. 13:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Közöld az elején, hogy csak szex. Ha belemegy, akkor legyen.

De ha hitegeted, át*aszod, na akkor leszel mocskos disznó.

2013. aug. 16. 13:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha közlöm vele, akkor egyből elutasít, mint a nők 95%-a. Annyit teszek, hogy nem mondom meg neki, hogy mennyire össze akarok vele jönni, stb... Ergo élvezzük az együtt töltött perceket anélkül, hogy ilyen dolgokról beszélnénk.
2013. aug. 16. 13:45
 3/8 anonim ***** válasza:
bunko paraszt!
2013. aug. 16. 13:46
 4/8 A kérdező kommentje:
:D Sejtettem, hogy lesz ilyen vélemény is, de egy éve keresek normális csajt és még nem találtam. A szex meg nekem is hiányzik.
2013. aug. 16. 13:48
 5/8 anonim válasza:

1) már most mocskos disznó vagy

2) menj k*rvához baz*meg...

3) neked lehet jó, de nem tudod milyen érzelmeket okozol ezzel a csajnak, szal szexelj meg inkább egy sündisznót vagy egy rottweilert...

2013. aug. 16. 14:16
 6/8 A kérdező kommentje:

1) A csaj nem szerelmes.

2) Ha prostihoz mennék, akkor meg az lenne a baj. Nem egy ilyet olvastam már itt...

2013. aug. 16. 14:19
 7/8 viktor123456 ***** válasza:

Szerintem veled van a baj, azért nincs csajod, és ez ócska dolog lenne.

Most úgy őszintén, ha neked az fontos, hogy iszik, cigizik, akkor mennyire fontos, hogy valakid legyen?

Mégis szerinted melyik nő keres olyan pasit, aki nem hülye feltételek alapján dönti el, hogy szereti-e a lányt?

2013. aug. 18. 12:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Óh, hát persze, hogy velem van a baj, ha valaki saját magát és a környezetét is mérgezi. :)
2013. aug. 18. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!