Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányként, hogyan vészelitek át a karácsonyi napokat?
Én már 1,5 éve szolóban vagyok.Igazából nálam nincs olyan, hogy ,,átvészelek" valamit csak mert nincs párom.nem görcsölök miatta.A karácsony különben is arról szól, h mindenkinek a családja mellett a helye.A szülinapot mi pedig mindig ,,csajosan" üljük,ahol nincs helye pasiknak,(persze csak a mieinknek) :D..
Ne feszengj emiatt,nézz körül így is folyik az élet,és tudod h melletted vannak azok az emberek akiket tényleg szeretsz,ne hiányold azt ami jelenleg nincs,mert tönkreteheti a napjaigat 8ez csak egy jó tanács) énis túlestem rajta..:)
Már bocsi, de mi az hogy átvészelni? 20 éves vagyok és most ha minden jól megy, akkor ez lesz életem első olyan karácsonya hogy van valakim.
Ezen nincs mit átvészelni, tudom ez a szeretet ünnepe meg bla bla. de ott vannak a szüleid meg gondoom rokonok is..hidd el gyorsan el fog telni az idő!:)
előző vok:
Am ha lenne csajom jó lenne karácsonykor a kandalló előtt összebújni, minthogy egyedül ott ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!