Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jo karacsonyi ajandeknak szamit a rozsaszin bilincs a baratnomnek?
Nem tudom, én nem vagyok prűd, benne vagyok a kötözéses dologban, de én spéci helótot kapok attól, mikor Karácsonykor, szülinapomon, névnapomon, stb. kizárólag szexualitással kapcsolatos dolgot kapok. Ezzel véleményem szerint nem engem lepnek meg elsősorban, hanem saját magukat a pasik, hiszen saját vágyaikat fejezik ki mások iránt, és én pont azt szeretném, ha az én vágyaimat keresnék ilyen alkalmakkor. Ami adott esetben egy könyv, vagy egy film, vagy egy csoki, vagy egy plüss, vagy bármi. de nem a szex körül forog a világom.
Én is örülnék neki, közvetlen szex előtt, mikor már nem látok a vágytól, de amennyire jól emlékszem a karácsonyi ajándékozás alatt nem vagyok felajzva.
Ez persze csak az én véleményem, ahogy nézem az eddigi válaszokat lehet, h én vagyok túlságosan komoly...
Szerintem vehetnél hozzá egy villanykorbácsot is, akkor igazán emlékezetes estéket produkálnátok. :D
Csak úgy izzana a levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!