Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jo karacsonyi ajandeknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jo karacsonyi ajandeknak szamit a rozsaszin bilincs a baratnomnek?

Figyelt kérdés
2008. dec. 22. 23:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejönne.:D
2008. dec. 22. 23:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem is:P de egészítsd ki vmivel:P vmi hasonlóval:D
2008. dec. 22. 23:16
 3/13 A kérdező kommentje:
meg vettem neki korzetot tangaval..... jo????
2008. dec. 22. 23:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
örülnék neki!:D:P és igen, jó!
2008. dec. 22. 23:26
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hátttttttt...Ha vevő az ilyen kötözéses dolgokra, akkor jó ötlet. Én nem mernék ilyet venni, mielőtt ki nem puhatolózom, volna-e kedve ilyen játékhoz. Persze ha beszéltetek már róla és tetszett neki az ötlet, akkor vedd meg nyugodtan.
2008. dec. 22. 23:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de én borzasztóan örülnék neki, még akkor is, ha csak ritkán tudnánk használni :))
2008. dec. 23. 02:02
 7/13 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom, én nem vagyok prűd, benne vagyok a kötözéses dologban, de én spéci helótot kapok attól, mikor Karácsonykor, szülinapomon, névnapomon, stb. kizárólag szexualitással kapcsolatos dolgot kapok. Ezzel véleményem szerint nem engem lepnek meg elsősorban, hanem saját magukat a pasik, hiszen saját vágyaikat fejezik ki mások iránt, és én pont azt szeretném, ha az én vágyaimat keresnék ilyen alkalmakkor. Ami adott esetben egy könyv, vagy egy film, vagy egy csoki, vagy egy plüss, vagy bármi. de nem a szex körül forog a világom.

Én is örülnék neki, közvetlen szex előtt, mikor már nem látok a vágytól, de amennyire jól emlékszem a karácsonyi ajándékozás alatt nem vagyok felajzva.

Ez persze csak az én véleményem, ahogy nézem az eddigi válaszokat lehet, h én vagyok túlságosan komoly...

2008. dec. 23. 02:31
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
utolsó válaszoló! én is így gondolom. Én speciel nem örülnék, ha Karácsonyra egy rózsaszín bilincset kapnék :S Szerintem az olyan ajándék, hogy inkább év közbe kellene adni, nem akkor amikor valami alkalom van (szülinap, névnap stb.) Karácsonykor inkább adjon valami oylat, amit saját maga készít, engem az jobban megfog, mint egy bilincs. Hát, ez van. :)
2008. dec. 23. 09:16
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
Egyetertek az elottem levo ket valaszoloval.Nem vagyok en sem prud,de azert Karacsonyra nem illik ilyen ajandekot venni.
2008. dec. 23. 09:55
 10/13 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem vehetnél hozzá egy villanykorbácsot is, akkor igazán emlékezetes estéket produkálnátok. :D

Csak úgy izzana a levegő.

2008. dec. 23. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!