Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet szakításra ok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szakításra ok, ha a pasi rosszul csókol?

Figyelt kérdés
Lehet szakításra ok, ha a pasi rosszul csókol?
2013. aug. 13. 00:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Szakításra akármi lehet ok...
2013. aug. 13. 00:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha bunkó vagy, akkor igen.
2013. aug. 13. 00:41
 3/7 viktor123456 ***** válasza:
Nem bunkóság az. Lehet ok.
2013. aug. 13. 04:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet szakításra ok, h hülye vagy?
2013. aug. 14. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen lehet,volt már rá eset hogy azért szakítottam egy pasival mert nagyon rosszul csókolt. Beszéltünk is róla meg sem hallgatott és szerintem ha ilyen kis dolgot nem tudtunk megbeszélni akkor kár vele foglalkozni.
2013. aug. 15. 02:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Előző, lehet meghallgatott, csak szégyellte magát, nem tudott máshogy.

Milyen jó, hogy egyeseknek az a legnagyobb ok a szakításra, hogy "nem jól" csókol a párja...

2013. aug. 15. 03:07
 7/7 anonim ***** válasza:
6-os,nem abban a pillanatban szakitottam vele,vártam, próbálkoztan hogy hát ha ráérez,de nem. Egyszerűen rosszul lettem mikor megakart csókolni, úgy hogy erről ennyit.
2013. aug. 16. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!