Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van hogy egy pasi könnyen megsértődik? Vagy csak ürügy volt neki a szakításra?
Ezért biztos, hogy nem szakít egy ép eszű ember :/
...
"Meg hogy egy tipikus női tulajdonságomat dobtam be: a hisztimet"
Nekem úgy tűnik, ő a hisztis. Bevágta a durcát, és most gondolom azt várja, hogy könyörögj neki. :DD
Én ezt úgy hívom, hogy érzelmi zsarolás. Ha sűrűn eljátsza, akkor nem erőltetném vele a dolgot. :(
Most csinálta először velem. De tudom hogy a volt csajával is ez volt. Vagyis ő elmesélte hogy az a lány "ilyen-olyan elviselhetetlen volt meg hisztis" és hogy ő ezt nem bírja elviselni és emiatt szakított a csajjal. Most velem is ezt csinálta.... De mondom az a lány olyan "kis cukicsaj" nem? (mert ismerem valamennyire) mire azt mondta hogy de, elsőre az, de amúgy elviselhetetlen hisztigép. És a 3 év alatt amíg együtt voltak, hol jártak egymással, hol külön voltak. Már értem hogy miért.
De én meg elhittem amit mond, hogy milyen szörnyeteg lehetett a csaj. Hozzáteszem ő szakított azzal a lánnyal is, és bár ennek 2 éve, mai napig keresi őt a csaj hogy "De békülünk ki te fontos vagy nekem, próbáljuk meg újra". De neki nem kell már az a lány mert mégegyszer nem akar vele bajlódni. Mármint a lány hisztijével...
De amúgy tényleg ő a hisztis. Most nem tudom mit csináljak? Könyörögni nyilván nem fogok, de azért jó lenne megbeszélni.
Szánalmas egy alak :D
Ezért dobni?
Ha ezt csinálta sztem 2 okból lehet:
-1. Már nem akart semmit és ez egy ürügy volt.
-2. Azt akarja h mutassd ki h fontos neked.
De sztem az 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!