Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-18 éves fiúk közt van olyan, aki nem akar barátnőt?
Figyelt kérdés
Nem arra célzok,hogy volt már,de szakítottak és nem heverte ki stb..hanem úgy egyáltalán,van aki túl "fiatalnak" tartja magát ehhez,tehát megvan barátnő nélkül,vagy mindenki akar azért magának? Alapból picit hülye kérdés,de egy srác miatt tettem fel,mert nála úgy látom,annyira nem csajozós,jól érzi magát a haverjaival stb..:)2009. okt. 27. 13:48
13/16 anonim válasza:
nincs. minden értelmes heteroszexuális férfinél ha bepróbálkozik egy lány aki még be is jön neki nem ellenkezik. ami miatt nem csajozik azaz, hogy lusta. ennyi
14/16 anonim válasza:
13:56 mondd meg a kersztneved :D
15/16 anonim válasza:
hmm keresztnevet inkább nem írnék...:)am budapesti vagyok, ha több érdekel írj privit:)
16/16 anonim válasza:
Nos még nem volt barátnőm soha. Néha mikor úgy egymagam vagyok rámjön a "barátnőhiány érzés", de alapveően nagyon jól érzem magam h nincs. ÉS őszintén szólva nem is akarok.
Vannak lányok akik tetszenek, jó lenne össszejönni, de kicsit lusta vok lépni, meg úgy tetszik meg minden, de nem kell ilyen társ. Jól érzem amgam egyedül.
Szóval, igen van olyan fiú aki nem akar barátnőt 18 évesen, de nem meleg!
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!