Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 17-18 éves fiúk közt van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-18 éves fiúk közt van olyan, aki nem akar barátnőt?

Figyelt kérdés
Nem arra célzok,hogy volt már,de szakítottak és nem heverte ki stb..hanem úgy egyáltalán,van aki túl "fiatalnak" tartja magát ehhez,tehát megvan barátnő nélkül,vagy mindenki akar azért magának? Alapból picit hülye kérdés,de egy srác miatt tettem fel,mert nála úgy látom,annyira nem csajozós,jól érzi magát a haverjaival stb..:)
2009. okt. 27. 13:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nemtom h ez mennyire válasz a kérdésre mert pont a két eset közt van amit leírtál.Én ismerek olyan srácot aki 18 éves és nem akar barátnőt és ugyan azért mert volt neki és túl nagy csalódás volt.DE ő változtatott az életmódján és nem akar azóta barátnőt, de vannak olyan csajok akikkel lefekszik, meg van olyan is aki tetszik neki, de barátnőt nem akar.és nem azért mert nem heverte ki mert már kiheverte....
2009. okt. 27. 13:56
 2/16 Andrewka ***** válasza:

Nincs, az olyan barátot akar:)

Mindenkinek van igénye rá h komoly kapcsolata legyen. (kimondva, kimondatlanul). Lehet csak bátortalan a lányokkal

2009. okt. 27. 14:01
 3/16 kolosszus22 ***** válasza:
Naná hogy van, én 22 vagyok és mégsem akarok barátnőt, jobban mondva komoly barátnőt, mert néha azért megesik egy-egy numera, de nem akarom lekötni magam. Írom ezt úgy, hogy elég jól nézek ki és sok lánynak tetszem, ha akarnám megerőltetés nélkül lehetne.
2009. okt. 27. 14:02
 4/16 anonim ***** válasza:
nekem a 21 éves haverom nem akar bnőt...(nem is volt neki soha!) pedig nagyon jófej, helyes gyerek, de vhogy mégse.. ő ilyen, de így szeretjük!! :)
2009. okt. 27. 14:04
 5/16 anonim ***** válasza:
Én akarok,a lányok nem akarnak engem:P
2009. okt. 27. 14:06
 6/16 anonim ***** válasza:
Ismerek egy 18 éves srácot aki azért nem akar barátnőt, mert ő márpedig ebben az évben csak tanulni akar és bekerülni egy jó egyetemre. Pedig jól néz ki, kedves, rendes, csak nem akar egyelőre senkit.
2009. okt. 27. 14:09
 7/16 anonim ***** válasza:

Persze hogy van. Nemrég csaltak meg, és szerinted egy ideig megbízok majd a lányokban? Hát nem nagyon.

18/F

2009. okt. 27. 14:28
 8/16 anonim ***** válasza:

14:01 : Te most tökéletesen jellemeztél engem. Szerintem nincs olyan, aki ne szeretné 17-18 évesen, hogy tartozzon valakihez, és hogy valaki hozzá tartozzon. És itt nem a családi kötelékekre gondolok.

17/F

2009. okt. 27. 14:59
 9/16 anonim válasza:
A saját példámból kiindulva (most 20 éves vagyok) én 17-18 évesen nem tartottam magamat annyira érettnek, hogy bele tudjak vágni egy kapcsolatba. Szóval ha engem nézünk miért ne lenne olyan 17-18 éves srác, aki ne szerete barátnőt??? Ez nem azért van, mert egy örök életre meg akarja magától tagani a nőket, csak egyszerűen még éretlen, idő kérdése és megérik. Viszonalg én is nagyon későn érő vagyok és mostanában kezd nekem feltűnni, hogy milyen szépek is a lányok.
2009. okt. 27. 15:00
 10/16 anonim ***** válasza:
Bár én csak 1hónap múlva leszek 17, egyáltalán nem érzek késztetést hogy legyen barátnőm.Egy kicsit értelennek is tartom magam az ilyen dolgokhoz,meg aztán nemnagyon tudok sokáig elviselni egy embert sokáig a közelemben.Belőlem egy egyéjszakás-fiú lesz;)
2009. okt. 27. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!