Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az, hogy olyan selejt vagyok_?
... hogy sosem lesz barátnőm?
21f
Azt nem írtad le, hogy miért érzed magadat selejtnek? A kinézeted, vagy a személyiséged miatt, vagy dadogsz?
Az egyik legjobb barátom, 26 évesen jött össze élete első barátnőjével.Elég alacsony és ezért tele volt mindenféle kisebbségi komplexussal, nem mert ismerkedni, vagy csak úgy odamenni lányokhoz beszélgetni, mert folyton az járt a fejében, hogy "Áh..törpe vagyok, ronda vagyok, kinek kellenék én?!" Volt néhány próbálkozása, de azok meg kudarcba fulladtak. Aztán jött egy lány a céghez, ahol dolgozunk. Egy kis apró, alacsony, vékony, kedves-rendes lány, rögtön felfigyeltek egymásra. Folyton keresték egymás társaságát, sokat beszélgettek, összejöttek. Azóta eltelt 5 év és még mindig együtt vannak és az esküvőjükre készülnek.
Úgyhogy nem tudom, segítettem e ezzel a történettel, vagy hogy ez melyik oldalt erősítette meg( várd a csodát/menj a dolgok elébe), de gondoltam megosztom veled/veletek.
van hogy a világ ellened van és hiába próbálsz meg bármit, akár hosszabb ideig is akkor is csak erőlködésnek tűnhet amiatt mert az eredmény olyan csekély.
Máshogyan kell próbálkozni. Más lányokkal. Akinek nem tetszel már az elején azzal ne is próbálkozz mert jó vége nem lesz...ha lesz is valami ilyen lánnyal az nagyon rövid lesz és több fájdalommal mint jóval jár.
Léteznek vesztesek, főleg a szerelemben de szüntelen kell próbálkozni és nem kétségbeesve.
És talán rálelsz valakire.
Ha félénk vagy és nem jársz szórakozni, akkor szerintem is jó a neten való ismerkedés. Anno nekem is bejött. Már több, mint 2 éve együtt vagyok a párommal.
Persze kitartónak kell lenni nagyon, mert sok elfuserált emberrel lehet összefuni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!