Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik az, hogy olyan selejt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik az, hogy olyan selejt vagyok_?

Figyelt kérdés

... hogy sosem lesz barátnőm?

21f

2009. okt. 27. 07:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%

Dehogyis :)

Nem létezik ilyen ez 1000%. Lehet, hogy rosszul csajozol. Vannak a neten ilyen csajozási praktikák stb. Félénk vagy? Ilyen tanfolyamok is vannak :) Vagy lehet, hogy csak egyszerűen nem is ismerkedsz? nem jársz szórakozóhelyekre, moziba, pub-okba? Mindenkinek van egy másik fele a világban. Vagy lehet hogy paluban laksz nem?Ahol már mindenki "lefoglalta" a csajokat?

2009. okt. 27. 08:00
 2/24 anonim ***** válasza:
Zsák a foltját meg szokta találni....
2009. okt. 27. 08:01
 3/24 A kérdező kommentje:
8:00: nem szoktam szórakozni járni, meg ismerkedni sem, de teljesen fölösleges is, így legalább a csalódásoktól megkímélem magam.
2009. okt. 27. 08:12
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak, ha ezt a baromságot elhiszed magadról! Szerintem próbáld meg a netes társkeresesést, nekem bejött. Itt nem kell rögtön találkozni a másikkal és mire randiztok már kialakul egy kapcsolat, van miről beszélni. De ne hazudj annak semmi értelme, ja és ne is sajnáltasd magad, azt senki nem szereti.
2009. okt. 27. 08:17
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Az első vagyok!

Látod pont ez a baj, hogy nem hiszed hogy képes vagy felszedni egy lányt, magadbafordulsz, ami nagyon nem jjjó. Járkálj el, mert pont ez a baj, hogy nem jön a csoda, meg a szerelem, ha csak ölbe tett kézzel várod. A netes ismerkedés szerintem is jobb, főleg ha félénk vagy. Így még gyakorolhatsz is :)

A lényeg, hogy ne "siránkozz":) hanem menj szórakozni és indulás előtt érezd azt, hogy ma felszedsz egy lányt :)

2009. okt. 27. 08:21
 6/24 A kérdező kommentje:
pedig pont azt szokták mondani, hogy akkor talál ránk a szerelem amikor nem keressük. nem?!:)
2009. okt. 27. 08:32
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Azt szokták mondani, de ennyi erővel menj el remetének, rögtön öledbe fog ugrani valaki.

Egyébként igenis el kell járni és ismerkedni. Nem érdekel hogy van csalódás mert ez hozzátartozik, annál jobb lesz amikor találsz végre valakit

2009. okt. 27. 08:52
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele logikusan... Otthon ülsz, nem csinálsz semmit és egyszer csak bekopogtat az ajtón egy lány, hogy ő az igazi? Ilyen nincs...
2009. okt. 27. 09:10
 9/24 anonim ***** válasza:
63%
De van! Tegnap néztem egy filmet késő este pont ez történt benne. Ült a fickó otthon és bejött a piizzás csaj és már dugtak is!!!
2009. okt. 27. 09:20
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
El kell járni otthonról, de nem úgy, hogy "Na ma este tuti becsajozok", hanem inkább "Ma este jól fogom érzeni magam". Beszélgetsz, ismerkedsz, új emberekkel találkozol. Az sem baj, ha nem fogsz azokkal az emberekkel többet találkozni, lényeg, hogy ismerkedj. Mert ha nem ismerkedsz, nem is talál rád a szerelem.
2009. okt. 27. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!