Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az, hogy olyan selejt vagyok_?
... hogy sosem lesz barátnőm?
21f
Dehogyis :)
Nem létezik ilyen ez 1000%. Lehet, hogy rosszul csajozol. Vannak a neten ilyen csajozási praktikák stb. Félénk vagy? Ilyen tanfolyamok is vannak :) Vagy lehet, hogy csak egyszerűen nem is ismerkedsz? nem jársz szórakozóhelyekre, moziba, pub-okba? Mindenkinek van egy másik fele a világban. Vagy lehet hogy paluban laksz nem?Ahol már mindenki "lefoglalta" a csajokat?
Az első vagyok!
Látod pont ez a baj, hogy nem hiszed hogy képes vagy felszedni egy lányt, magadbafordulsz, ami nagyon nem jjjó. Járkálj el, mert pont ez a baj, hogy nem jön a csoda, meg a szerelem, ha csak ölbe tett kézzel várod. A netes ismerkedés szerintem is jobb, főleg ha félénk vagy. Így még gyakorolhatsz is :)
A lényeg, hogy ne "siránkozz":) hanem menj szórakozni és indulás előtt érezd azt, hogy ma felszedsz egy lányt :)
Azt szokták mondani, de ennyi erővel menj el remetének, rögtön öledbe fog ugrani valaki.
Egyébként igenis el kell járni és ismerkedni. Nem érdekel hogy van csalódás mert ez hozzátartozik, annál jobb lesz amikor találsz végre valakit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!