Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten ismertem meg egy srácot, holnap talizunk először, sosem láttuk egymást még képen sem. Mire számíthatok?
Chaten néhány hónapja beszélgetünk, jó fejnek tűnik, annyit tudok róla hogy 36 éves, én jóval kevesebb vagyok, de csak mint barátok talizunk azt hiszem, így ez nem gond. Kocsival jön értem Bp-ről, a Mátrába megyünk, legalább is ez van hozzám közel, ezért ezt beszéltük meg.
Csak elég ideges vagyok, ez az első ilyen talim, nyugtassatok meg, lécci meséljetek ha volt ilyen sztoritok :)
Én nem nézek tinihorrort, de a kérdésben azt írta, hogy a faszi 36, ő pedig jóval kevesebb. Nálam a jóval kevesebb = minimum 10 év, de inkább több korkülönbség. Az írási stílusából én a kérdezőt nem mondanám még 18-nak se, de max 20 éves lehet szerintem. A lényeg, hogy a mai világban k*rvára nem ajánlatos egy magánál sokkal fiatalabb lányokra chaten "vadászó" faszival összejönni, mert a 99,9999%-uk csak arra hajt, hogy jól megdugja, és ennek eléréséhez nem riadnak vissza tisztességtelen módszerektől (leitatás, piába kábító, vagy szexuális vágyat fokozó szer...), illetve kisebb részük az erőszaktól se...
Szóval én mindenképpen egy forgalmas helyet ajánlok. Egy kávézó, vagy egy forgalmasabb park tökéletesen alkalmas első randira, nem kell egyből "eltűnni a világ elől".
Na szóval jól tippeltem, hogy még 18 se vagy. Ez esetben fokozottan kérlek: KIZÁRÓLAG FORGALMAS HELYRE MENJ EL VELE!!! Könyörgöm gondolkozz: mi a f*szt akarna egy 36 éves faszi egy nála 20(!) évvel fiatalabb lánnyal? Igen, azt, és CSAK AZT! Még ez se lenne olyan nagy probléma, a probléma ott kezdődik ha esetleg egy erdei/hegyi sétán már csak azon kapod magad, hogy AHHOZ nem kéri a Te hozzájárulásodat, sőt kurvára nem érdekli, hogy Te akarod-e AZT, és mivel egy olyan területen vagy ahol rajtatok kívül senki nincs, semmit nem tudsz tenni.
Hidd el, ismerem ezt a helyzetet, chat üzemeltetőként, és moderátorként nem egy ilyen történetet hallottam már. Persze amíg nem találkoznak szó sincs szexről, hiszen annyira még a mai 15 éves csajok se naivak, hogy "randizzanak" egy náluk sokkal idősebb faszival, aki csak a szexről beszél...
Ha lemondani nem akarod a randit, akkor csak változtass a terven, és mond meg neki, hogy valami kávézóba/étterembe mennél, és nem szeretnél "túrázni a Mátrába.
Hát nem tudom... azért mi az hogy csak AZT akarhatja? Tudom vannak olyanok is, de nem mindenki. Egyébként most mégis sikerült még beszélnem vele a chaten, azt beszéltük meg hogy a buszmegállóban találkozunk, az itt elég forgalmas hely, aztán beszélgetünk és utána Mátra meg Kékes, de mondta hogy nem muszáj oda mennünk ha nem akarom.
Nekem tényleg rendesnek tűnik, 3 kocsija van, kérdezte is melyikkel jöjjön. Elmondta miről fogom megismerni, szőke hosszú haj, alacsony, rocker cucc. Szüleimnek azt mondtam barátnőmhöz megyek, mert ha megtudnák hogy 36éves pasival találkozom el sem engednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!