Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan lánynál aki azt mondja hogy neki fontos hogy megismerje a másikat mielött összejön vele nála hányadik randin jöhet a csók ebben az esetben hagyni kell hogy ő kezdeményezzen vagy milyen jelekből lehetne látni egyérzelműen hogy már akarja?
jobb ha hagyod hogy kezdeményezzen, mert bizalmatlan
majd ő meg fog érinteni téged, ha nagyon vágyik rád
énis ilyen vagyok és sokan elbaltázták azzal hogy nyomultak én meg támadásnak vettem.
annak van sikere aki meghagyja a kezdő lépést.
nins ilyen, hogy hányadik randi. amikor érzem azt, hogy meg lehet benne bízni és nem szórakozik.
ez lehet már a 3. de lehet csak a 10. is
Szia!
Én is megmondtam ezt. Nem akartam én kezdeményezni, nagyon féltem ettől. Ugyan azt mondtam neki, nekem fontos, hogy megismerjem, nem csókoltam meg. ÉN nem. "Jeleket " küldtem. (Meg is értette) Amikor együtt voltunk beszélgettünk, és amikor úgy éreztem, hogy már szeretném, a száját, majd a szemébe néztem. Közelebb mertem menni, és nem tudom... valahogy ezekből megértette.
Figyeld a reakcióit, egyes dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!