Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak sima puszit kaptam, lehet több is? Fontos!
16/f kezdő randizó.
Sétáltunk egy jót és a végén sima arcra puszi volt. Nem akarok nyomulni, de én nekem kellene lekapni? Utána a barátnőinek áradozott, hogy milyen jó volt velem lenni. Ötlet?
Olvastam, hogy érezni kell, meg nézed és lekapod, de valóságban nem olyan egyszerű ám...
Első válaszoló: -.- Azért írtam, hogy tudd, hogy nem egy randiguru vagyok.
Többit köszi.
Szájrapuszi jól esett volna pedig.
Gratulalok, sztem bejössz neki! :)
Szerintem, ha termeszetesen es öszinten viselkedsz, azzal teszed a legjobb benyomast. Ugy emlekszem, ilyen gyors "lekapas" nalam nem keltett jo benyomast, viszont valahogy a fiuktol elvarhato a kezdemenyezes, vagy legalabbis meg az en korosztalyomban tulnyomoreszt igy volt. Egy fiu helyeben inkabb a beszelgetest iranyitanam ugy, hogy biztos legyek a abban, hogy ö is akar engem, hogy ez a szavaibol is kiderüljön (ne csak masoktol), es csak utana kezdemenyeznem megcsokolni.
39/nö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!