Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 évesek! Hol randiztok?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 14 éves vagyok, de fogalmam sincs, hogy hogyan zajlik egy randi a mi korosztályunkban:S Mivel étteremhez azért fiatal, de nem túl romantikus pl. a meki..2013. aug. 3. 23:43
1/5 anonim válasza:
Tény hogy étteremhez fiatal vagy de pl egy moziba simán el tudtok menni, fagyizni sétálni. Egyszerű dolgok is lehetnek romantikusak ha kicsit ügyes vagy ;)
2/5 anonim válasza:
A lényeg hogy légy eredeti! :)
Ha pl..egy kicsit érzelmesebb a lány, és te..akkor este séta..meg ilyenek:)
3/5 anonim válasza:
hát..én szeretek sétálgatni a városba, vagy leülni(nem beülni) valahova :D
4/5 anonim válasza:
Mi is este mentünk sétálni, vagy estefelé az első randikon. Bár volt olyan is, hogy Tescoztunk XD. De a miénk rugalmas kapcsolat, viccelődéstől elkezdve a romantikus dolgokig mindent lehet. :) (ekkor voltam 15 éves)
Ez személyiségfüggő.:) De a séta tényleg jó ötlet.:) Vagy még: strand, mozi, park (bár ez ugye a sétás :D), csónakázás/vízibiciklizés, ha van rá lehetőség, ha inkább sportosak vagytok, akkor együtt futni/biciklizni/görkorizni stb menni.:)
16L
5/5 anonim válasza:
mi néha a barátommal csak leülünk este a tiszapartra.. ott lettem szerelmes belé, szerintem nagyon romantikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!