Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi ideig randiztok, mire "jártok"?
Volt egy fiú, akivel randiztam(előtte nem ismertem) és már az első randin úgy viselkedett, mintha az "övé lennék". Úgy csinált, mintha járnánk....
Nekem ez gyors. Én úgy szeretném szívem szerint, hogy mielőtt összejövök valakivel meg akarom ismerni. Nem pedig úgy, hogy szinte ismeretlenül összejövünk, aztán megismerem, rájövök, hogy mégsem passzolunk össze és szakítani...ennek így nincs értelme. Ha meg szimpatikus, szívesen elmennék a 2. randira, de ez már a fiúknak azt jelenti, hogy akkor bejön nekem és én járni akarok vele. Pedig én ennyiből még nem tudom eldönteni, csak szimpatikus, ennyi. Nálatok ez hogy működik? Szerintetek hogy kéne, hogy működjön?
Megismerkedünk, sokat beszélgetünk. Nem szeretem, ha valaki korán lép (pl. csók), engem ilyenkor megijeszt.
AZ udvarlási időszak amúgy is olyan szééép...:)
A srácnak kicsit el kellene venned a lelkesedését.
Nekem például nem az jönne le abból, hogyha eljönnél a 2. alkalomra is, hogy bejövök neked, hanem csak annyi hogy szimpatikusnak találsz és/vagy jól érezed magad velem. 17/F
Prof. Shevy ezt hogy érted? "Kár, hogy helyes csaj vagy"
Tényleg lány vagyok.
És nálatok akkor mennyi idő elteltével mondjátok ki, hogy jártok? Vagy teszitek az első intimebb lépéseket(pl. csók)? Vagy onnantól számít automatikusan járásnak, ha megvan a csók? Nyilván nem lehet ezt pontosan megmondani, de úgy kb mennyi idő?
(Vegyünk alapul egy olyan esetet, hogy randi előtt nem, vagy alig ismerted az illetőt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!