Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik a jobb Lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb Lányok?

Figyelt kérdés

Kihez vonzódtok jobban? Okos, jómodorú, nyugodtabb gyerek vagy felpörgött, úgymond "faszagyerek"?

A másik kettő: Vezető személyiség, akaratos, önfejű vagy ellentéte?

2009. okt. 24. 21:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
1.okos, jómodorú,nyugodtabb gyerek
2009. okt. 24. 21:25
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
én ink a "faszagyerekeket" szeretem de kinek mi tetszik :P:D
2009. okt. 24. 21:27
 3/11 anonim ***** válasza:
A faszagyerekekkel egy baj van:többnek mutatják magukat,mint akik.A nagy pofájukon kívül mással nem tudnak érvényesülni.Általában bunkók és nagyképűek,emellett nagy spílerek is.A nyugodtabb típus szerintem megbízhatóbb!
2009. okt. 24. 21:34
 4/11 anonim ***** válasza:
22%
Lófaxt a pénztárca számít hidd el. A csávó mindegy milyen.
2009. okt. 24. 22:09
 5/11 anonim válasza:
58%
Nekem csak az számít h legyen humora és hogy ne csak az msn-en tudjon beszélgetni az emberrel!!
2009. okt. 24. 22:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Okos, jó modorú, nyugodtabb. És a mostani barátom pont ilyen, eléggé akaratos is, de örülök ennek, mert igaz hogy sokszor egyetlen szavamra ugrik, de mindig van saját véleménye és nem papucs :P:)
2009. okt. 24. 23:54
 7/11 anonim ***** válasza:

"a pénztárca számít hidd el. A csávó mindegy milyen."

Ez tény. Pénz = státusz = hatalom = (erő).

A nők számára egyetlen döntő szempont van, a státusz.

Az (erő) azért van zárójelben, mert az állatvilágban és a primitív emberek között jele a státusznak az erő. Így a még éretlen, vagy primitívebb rétegekbe tartozó nőknél a "faszagyerek" tűnik magas státuszúnak. Valójában egy idő után a lányok "megérnek", és elkezdik kedvelni az okos fiúkat. Naná, hogy azért, mert az okos fiú diplomás lesz és sokat fog keresni. Természetesen az "akaratos, önfejű" mindig vonzóbb lesz az ellentéténél, mert az akaratosság, akár agresszivitás vezető pozíciót, vagyis magas státuszt ígér.

2009. okt. 25. 08:34
 8/11 anonim válasza:
75%
Az eddigieket olvasva nem hinném, hogy bármelyikőtöknek is van normális kapcsolata... Pénz számít, Külső, Faszagyerek stb... Mindenkinek mások az elvárásai persze, de szerintem nem lehet meghatározni, hogy melyik a jó, hiszen mindenkinek más-más tetszik... Nekem pl. nem kellene egy fasza gyerek, sem pedig egy túl nyűzsgő...
2009. okt. 25. 11:50
 9/11 anonim ***** válasza:

felpörgött,faszagyerek :D

igaz hogy,azok általában bunkók,és nagyra vannak magukkal.. de még mindig jobb mint,aki nyálas,visszahúzodó és nemmer semmit csinálni :D

és inkább,vezető személyiség :P mégis ő a pasi :)

2009. okt. 26. 12:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Ízlések,és jó nagy büdös pofonok,ezt szokták mondani...Én inkább maradok az okos,megbízható,kedves pasiknál.Szerintem hosszú távon velük jár jól az ember lánya.A faszacsávók meg egyébként egy idő után a saját párjukat is elnyomják,és nem tisztelik,mert így akarnak erősebbnek tűnni,holott valójában csak mutatják,hogy ők a valakik.Viszont semmit nem tudnak lerakni az asztalra.Persze,ha egy lány felszínes,és sekélyes,akkor beéri a faszagyerekkel is...Csak kérdés,hogy meddig hagyja érvényesülni a menő csávó..Vajon meddig bírják ki egymás mellett?
2009. okt. 26. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!