Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CsAM kérdése:
Mondanátok jó elsőmondatot a randira? Pl: Regen azt hittem ennel szebb nem lehetsz, tévedtem!
Figyelt kérdés
Elore is koszi!2013. júl. 30. 19:48
1/11 anonim válasza:
Tényleg ezzel akarsz bevágódni?
2/11 anonim válasza:
Helló szia szevasz!
Van nálatok terasz!????
stifler.
3/11 A kérdező kommentje:
A jo dumaim nem irom ki hilyen nem vagyok. Azert fizetni kell :3 am
En is csak lopok van vagy 50 sajat..
2013. júl. 30. 19:50
4/11 anonim válasza:
hát egy bizonyos ismertség utánlehet előhozni ezeket a szarokat e úgy hogy még csak a nevét tudod ne ez legyen hozzá az első mondatod
5/11 anonim válasza:
-szia..khm..p¡csába..messzebbről szebb voltál.
6/11 Froncsi válasza:
"Szia. Jól nézel ki"
Szerintem ne akarj ilyen menő dumákkal nyitni xD
7/11 anonim válasza:
Egy egyszerű "szia hogy vagy?" nálam általában hatásosabb.
9/11 almostyourself válasza:
van kekszem...kérsz?:33
10/11 anonim válasza:
JÁÁÁJJJ!!!
Ez a példa pocsék! Ha odamégy ezzel egy lányhoz/nőhöz, hát futva menekülne tőled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!