Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szebbnél szebb lányok nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szebbnél szebb lányok nagy része miért van fent a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés

Pl randivonal.hu

Nem igazán hiszem, hogy annyira nagy gondjuk lennének a pasikkal kapcsolatban, tuti minden este odamegy hozzájuk 6-8 pasi, hogy meghódítsa őket. Persze ezeknek a lányoknak, meg a nem annyira szépeknek is hiába írok, soha egy válasz sem jön, pedig kreítívan megfogalmazott, humoros kis dolgokat írok nekik. Valahogy semmi sem elég.

2013. ápr. 21. 10:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Mert normális pasit nem találnak.Csak olyat aki dugná.
2013. ápr. 21. 10:39
 2/21 anonim ***** válasza:
57%
Mert őket ri-bancnak hívják többnyire.
2013. ápr. 21. 10:40
 3/21 anonim ***** válasza:

ezt én sem értem,én is látom üket randivonalon,

miért gondolják,hogy ha álöben nem felenek meg nekik a pasik akkor ott társkerin fognak

2013. ápr. 21. 10:41
 4/21 anonim ***** válasza:

vagy mert kívül szépek, de belül kevésbé, nyilván ezért nem kellenek senkinek

2013. ápr. 21. 10:42
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

A társkeresőkön a lányok kb. 10%-a az, aki valóban ismerkedni szeretne. Van, aki csak szórakozni jár fel oda, hülyíteni a pasikat, és vannak olyanok is, akik így növelik az önbizalmukat.

Viszont olyan is előfordulhat, hogy az adott szép lány nem éppen szociális, bulizós, hanem visszahúzódó, otthonülős. Nyilván becsengetni az ajtóján nem fognak a pasik, szóval ha ismerkedni szeretne, a net jó megoldás.

2013. ápr. 21. 10:43
 6/21 anonim ***** válasza:
Szerintem csak reklám...Vagy vágynak a dícséretekre,és pasit nem is keresnek.Vagy keresnek,de nagyon válogatósak...
2013. ápr. 21. 10:44
 7/21 anonim ***** válasza:

Azért vannak fent, mert ők ott találnak olyan pasit akik normálisan bánnak velük, emberszámba veszik őket, és ha buliba mennek akkor ne kezelik őket úgy mint egy használati tárgyat.

Én szórakozóhelyeken számtalanszor vettem azt észre hogy egyes srácok akkor semmibe veszik a barátnőjüket. Meg aki ott ismerkedik azok többsége csak 1 éjszakára akarja őket.

Interneten pedig jobban találnak olyan srácot aki inkább az otthon ülős fajta, vagy a kocsma és a disco helyett mást csinál, sportol, túrázgat, stb...

És azok a lányok is inkább ilyenre vágynak.

Én barátnőm sem az a bulizós fajta, pedig bombázóról van szó, én meg a kettő közt vagyok, hogy bulizgatok meg ülök is otthon, tehát nem a kocsmában telik minden hétvégém vagy napom.

Azért ez is sokat számít, meg kell őket ismerni és kiderül, én csak tippelek, meg azt mondom amiket már én tapasztaltam, mert volt hogy rákérdeztem már pár lányra ilyen helyeken, és szinte mindegyiktől azt a választ kaptam amit már mondtam.

2013. ápr. 21. 10:50
 8/21 anonim ***** válasza:
Mert élvezik hogy 1000 pasi bókol nekik.
2013. ápr. 21. 10:56
 9/21 A kérdező kommentje:
Meg valahogyan én a közvélekedéssel ellentétben nem azt látom (mindneki azt mondja, hogy úgy néz ki, mint egy ribi, menj oda, fizess neki 20 ezret és tiéd lesz estére), hogy annyira bármilyen, bármiféle pasikkal járnának, sem az utcán, sem bulikban. Mind ezekkel a puccos, szőke full ápolt hajú, feszülős felsőkben feszítő, szolis, 185 cm magas srácokkal kavarnak, velük vannak az utcán is legtöbben. Lehet rosszul látom.
2013. ápr. 21. 10:56
 10/21 anonim ***** válasza:
Hűű, akinek olyan pasik kellenek, akik feszülős felsőben feszítenek, akkor a lány is olyan, ha meg olyan az nem nő, csak egy liba. Nehogy már ez legyen a mérce. És ezek a szép lányok, akkor valami nagyon elvan csúszva.
2013. ápr. 21. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!