Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szebbnél szebb lányok nagy része miért van fent a társkereső oldalakon?
Pl randivonal.hu
Nem igazán hiszem, hogy annyira nagy gondjuk lennének a pasikkal kapcsolatban, tuti minden este odamegy hozzájuk 6-8 pasi, hogy meghódítsa őket. Persze ezeknek a lányoknak, meg a nem annyira szépeknek is hiába írok, soha egy válasz sem jön, pedig kreítívan megfogalmazott, humoros kis dolgokat írok nekik. Valahogy semmi sem elég.
Attól, mert naponta 6-8 pasi odamegy hozzá, még nem biztos, hogy később nem derül ki, hogy csak a külsője volt vonzó számára, és személyiségeik nem ütik egymást. Nem biztos, hogy az a 6-8 tényleg komolyan tervez vele.
A mondás szerint "pasit/csajt lehet venni, de szerelmet nem." Igaz ez a külsőre is. Lehet, hogy a pasik ráakadnak, mint hal a horogra, de nem biztos sajnos, hogy meglesz az az érzés is, amikor már a másik egy szavába, érintésébe is beleremeg.
Nameg a robotokról se feledkezzünk el, ráirsz, és jön
mindenféle levél, ami magyarsága még a google translate
színvonalát sem üti meg...
Nekem is azt szokták mondani, hogy van elég szingli pasi a munkahelyemen, nem értik, hogy miért vagyok társkeresőn fent. (Bár én inkább átlagosnak, mint szépnek tartom magam.)
A kérdésedre válaszolva, szerintem azért, mert ott igyekeznek inkább a személyiségükkel hódítani és nem a szépségükkel, mivel nem arra vágynak, hogy mutogassák őket, mint valami értéktárgyat, hogy milyen szép csajom van, de közben meg egy csöppnyi tiszteletet sem éreznek a barátnőjük iránt.
A randivonalon pedig a normális lányok, ha látják, hogy nem előre generált sablon szöveget írsz, akkor biztosan válaszolni fognak, akkor is ha csak annyit, hogy nem vagy pl. az esetük, stb.... Legalábbis a normális csajok szerintem ezt teszik, főleg, ha nem kapnak napi szinten legalább 100 levelet. 30N
csak hogy tudjad, minden oldalon vannak olyanok akiket, maga az oldal tesz fel, mert jól néznek ki, férfi és nő részéről is vannak ilyenek, ez biztos hidd el
honnan tudod ki mit csinál este, vannak akik nem járnak szórakozni, így ez kilőve, különben is mindenkinek megvan az oka miért van ott, Te meg legyél türelmes és ne kapkodjál, mert még le versz valamit, szóval nyugi, ha nem görcsösen keresed menni fog, még fiatal vagy N
Vénusz szindrómának hívják.
Sokáig nem hittem, hogy létezik, most a fősulin elég nőies szakmát tanulok, (80 főből 78 lány) és rengeteg gyönyörű csaj van. Eleinte biztosra vettem, hogy van is barátjuk,sokakról kiderült, hogy nincs. Az egyik szomorúan kifakadt a dologtól, hogy neki 2 éve senkije nem volt, le sem szólítják.Szerintem sokan nem merik őt megközelíteni, olyan szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!