Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon változni fog?
Figyelt kérdés
a pasim nemrég töltötte be a 21-et. semmit sem dolgozik, mindent a szüleitől kap meg. de az már kezd idegesíteni, hogy sok helyzetben előadja, a "jajj, elfelejtettem magammal hozni pénzt" , és a mozit, kaját, stb... pár hete én fizetem, már a fél fizum elment rá. szóltam neki, hogy keressen munkát, amire a válasza egy fintor volt. de bulira, piára mindig akad pénze, meg hülyeségekre.2013. júl. 30. 13:13
1/5 anonim válasza:
Hát előbb utóbb biztos változni fog, de kétlem hogy jövő héten.. Valszeg úgy nevelték, hogy megkapja amit akar erőfeszítés nélkül, akkor minek is dolgozzon..
2/5 anonim válasza:
Szerintem az ilyen férfiak meg sem érdemlik azt, hogy törődjenek velük. Milyen az már, ha a csajnak kell meghívnia a srácot meg ellátnia?
Én azt mondom: dobd ki! A változásról meg annyit, hogy majd talán 30 évesen rájön arra, hogy kéne valami hasznosat is csinálnia az életben, előtte nem fog! :)
19/F
3/5 anonim válasza:
te minek vagy együtt ezzel a selyemfiúval???
4/5 anonim válasza:
Mond meg neki hogy keressen munkát hogyha még szeretne veled maradni mert nem fog örökké tartani hogy te ,,eltartod'' őt.
Csak ez jutott eszembe :/
5/5 anonim válasza:
utolsó: ez zsarolás... egy ilyen t*kony legénynél nem sokra megy vele az ember... lehet elmegy melózni, de a leírás alapján annyira felelőtlen, hogy már csak pukkadásból otthagyná a melót... egy nő se alacsonyodjon le a zsarolás szintjére egy életképtelen férfi miatt. a kedves kérdezőnek kellene keresni valakit, aki talpraesettebb, ha nem akarja elcseszni az életét ezzel a hapekkal. én is 21 vk. aki ilyen idősen nem éri fel éssze, hogy melózni bizony kell az életben, az nagyon elfogja ám várni, hogy a nő kinyalja a fenekét a nap 24 órájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!