Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért van az hogy 19-23 évesen a 15-18 éves csajokra buktok és a korotokbeliek nem érdekelnek annyira?
Figyelt kérdés
Válaszotokat előre is köszönöm!2013. júl. 29. 17:40
11/20 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat! Azzal egyetéertek hogy egy 15 lány pl.17-18 fiúval van,de azért egy 22 miért?
2013. júl. 29. 17:51
12/20 anonim válasza:
Azért, mert még a 20-25 évesek nem rendelkeznek olyan anyagi háttérrel, amit egy hasonló korú lány megkövetel egy kapcsolathoz.
13/20 A kérdező kommentje:
Hasonló koru vagyok 19-23 és mégsincsenek nagy igényeim!!!
2013. júl. 29. 19:02
14/20 anonim válasza:
Nincs hát, de azért nyáron vigyen el a tengerpartra nyaralni, télen meg csak jó lenne Bécsben karácsonyi vásározni. Meg ki szeret gyalogolni... Autó minimum. És akkor már hetente jó lenne étteremben vacsorázni. :D
15/20 A kérdező kommentje:
14-es Ha valakinek ilyen elvárásai vannak akkor az nem barátot akar hanem valakit aki eltartsa,hogy felvágjon vele. Csak nem gondolod hogy azért tanulok keményen hogy eltartsanak? És képzeld a szüleim nem neveltek a luxoshoz,pedig nem vagyunk szegények,mindenért megdolgoztam. És még jó hogy egy 19-24éves sráctól nem várom el hogy milliókat keressen.
Nekem egy korombeli pasi kéne ,nem egy gondviselő!!!
2013. júl. 29. 20:00
16/20 anonim válasza:
Érdekes, pedig mindenhol ezt látni.
17/20 anonim válasza:
Szerintem kis részüknek a tinik jönnek be, a többi meg muszájból jön össze tinivel, mert nincs választási lehetőségük.
18/20 anonim válasza:
talán mert a korombelieket nem érdeklem? xd
csak a 15-16 éveseket. (kivéve ha csúnya korombéli)
19/20 anonim válasza:
Elárulok neked valamit kérdező. A korombeli lányokat r*hadtul nem érdeklem. És nem a kinézetem miatt,mert azzal semmi probléma nincs. Őket a 25-28 éves korosztály érdekli,szóval ez ellen nem lehet semmit tenni. De engem például a 15-17 lányok nem igazán érdekelnek. Nálam a 18-19 az elfogadott,csak legyen érettebb gondolkodású. 19/F
20/20 anonim válasza:
Semmi esélyem a korombeli lányoknál, mert alacsony vagyok és sovány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!