Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj van velem, ha 17 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj van velem, ha 17 évesen nem érdekelnek a pasik?

Figyelt kérdés
Voltak már pár hetes "kapcsolataim" 13-16 éves koromban, de egyik srác sem volt az igazi, és csak nyűglődés volt az egész. Én meg úgy voltam vele, hogy oké, most akkor egy darabig inkább ezt kihagyom. Ez volt már több mint egy éve. És azóta semmi. Nincs SENKI a környezetemben aki tetszene. Pedig sok fiú barátom van, és nem is a magas elvárásaimról van szó, mert külsőre minden nap sok olyan fiút látok, aki bejön. Csak egyszerűen nem fog meg bennük semmi, és nem tudom elképzelni, hogy havernál többek legyünk. El sem tudom képzelni magam már egy kapcsolatban, pedig igazából vágyok rá. És visszagondolva annyira irreálisnak tűnik, hogy nekem valaha pasijaim voltak, mintha ne is én lettem volna. A szex meg.. Szűz vagyok, de az igazi szexen kívül szinte mindent csináltam már. Most ez is olyan távoli. Nem tudom elképzelni, hogy lefeküdjek vagy hogy bármilyen intim kapcsolatba kerüljek valakivel. Szerintetek baj van velem? A legtöbb barátnőm komoly kapcsolatban él, vagy orrba-szájba szexel, én meg csak hallgatom, és hihetetlennek tűnik, hogy én is ilyesmiket csináljak. Szerintetek baj van velem?

2013. júl. 24. 00:02
 1/10 Dirty111 ***** válasza:
Ha a pasik nem akkor a lányok?
2013. júl. 24. 00:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon idealisztikusan képzelsz el dolgokat, főleg a szerelmet. Én is ilyen vagyok, annyi különbséggel, hogy van férfiasságom a lábam között és szexeltem is már. De mostanában én is így érzek, mint te. Vannak lányok a városomban, de számomra felszínesek...nem látom az érettséget bennük, nem tudom elképzelni jelenleg magam egyikükkel sem. Korban sem hozzám passzolnak. Olyan idősek, mint te. Agyatlanok és beképzeltek. Nem lehet velük komoly témáról beszélni. A korosztályom beliek, meg már elhúztak innen, nincs élet itt. :) Irreális sok minden. Velünk van a baj, mert sokat agyalunk. Nem szexelünk, meg élünk orrba-szájba, ahogy a barátnőid.
2013. júl. 24. 00:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem, a lányok semennyire nem vonzanak. A fiúk meg úgy külsőre bejönnek, de soha nem szoktam szexről fantáziálni velük, ha elképzelem, hogy járok valakivel, akkor sem a szexről álmodozom. De azért teljesen hetero vagyok.
2013. júl. 24. 00:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

engem sem érdekelnek a pasik

èn nem érdeklem a csajokat

17f

2013. júl. 24. 00:08
 5/10 anonim ***** válasza:
46%

Hidd el teljesen normális, az meg hogy belsőre nem jönnel be a srácok megértem. Mindenki külsőre megy ma már csak hogy legyen szex a többi meg már nem is érdekli őket.

Ha van kedved beszélgetni, írj :)

2013. júl. 24. 00:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy túl idillinek képzelem ezt az egészet, de máshogy nem megy. Nem akarok összejönni valakivel, akibe nem tudnék szerelmes lenni.
2013. júl. 24. 00:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Huu de ugyanígy vagyok vele! Én abban reménykedek, lesz még máshogy..
2013. júl. 24. 00:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Miért lenne veled baj? Én is ugyan így vagyok evvel az egésszel, igaz már ez nekem kezd egy kicsit fárasztó lenni...Csak várok és várok és semmi.. De azért remélem ,hogy változni fog ez a közeljövőben :)
2013. júl. 24. 01:01
 9/10 anonim ***** válasza:
örülj neki..bár engem sem érdekelnének és nem idegelném fel rajtuk magam állandóan..:D
2013. júl. 24. 02:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne legyél olyan mint a barátnőid akik sztem fűvel fával lefeküdnek, legyél különb, nem muszáj olyannak lenni mint ők, legyél önmagad!
2013. júl. 24. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!