Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok ha áthívtok magatokhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ha áthívtok magatokhoz egy lányt az minden esetben ugyanazt jelenti?

Figyelt kérdés
áthívsz egy lányt iszogatni magadhoz, de azt mondod neki ne értse félre "nem azért" hívod. ezt csak úgy mondjátok, és igazából le akartok feküdni vele? vagy van olyan, hogy tényleg csak barátként gondoltok rá?
2013. júl. 29. 00:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Én el szoktam velük mondani az esti imát, aztán tetélünk, de ez én vagyok. Esetleg ha megengedik, hogy 10ig fent maradjak, akkor megnézünk egy Sailor Moont.
2013. júl. 29. 00:32
 2/10 anonim ***** válasza:
igen azt jelenti hogy le akar feküdni veled
2013. júl. 29. 00:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem. Igazából takarítani hívom.
2013. júl. 29. 00:38
 4/10 anonim ***** válasza:
kortól függ
2013. júl. 29. 00:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát ha felhívok egy lányt magamhoz az általában nem azért van, hogy a bélyeggyűjteményem mutassam meg neki..
2013. júl. 29. 00:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül.Ha áthívnék valakit,nem biztos,hogy megdugnám.Nem ezt kellene egyből jelentenie szerintem.
2013. júl. 29. 00:40
 7/10 anonim ***** válasza:
csak ha ragaszkodik hozzá
2013. júl. 29. 01:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, mindig azt jelenti.
2013. júl. 29. 09:34
 9/10 anonim ***** válasza:

nem ugyanazt, lehet csak szimplán baráti is, nem a farkam után megyek egyfolytában

van szívem meg eszem is

2013. júl. 29. 11:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Kortól függ, pl 14 fölött jobban meg akar ismerni mert tetszel neki, olyan 17-18 fölött meg ha csinos vagy,hát igen tudod te mire gondolok(tisztelet a kivételeknek).
2013. júl. 29. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!