Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma megyek moziba, elég sűrűn eljárok. Melyik filmet ajánlanátok? (többi lent)
Szóval gyakran megyek és beülök egy-egy filmre, de olykor egyedül, most is megnézek valamit, de még nem tudom melyik legyen:
- Farkas 3D (Wolverine)
- R.I.P.D. - Szellemzsaruk
- A magányos lovas
Ez az első kérdés. A második kérdés az, hogy van-e valakinek szabadideje és kedve megnézni velem ezek közül valamelyiket? :D
(kérésre képet is küldök)
24/F
Amúgy szívesen megnézek bármi más filmet is, a Nagyfiúkat is, állítólag nagyon jó!
Bármelyik pesti mozi szóba jöhet, meg a Campona. :)
Voltam moziban, végül a Farkast néztem meg. Vegyesek voltak az élmények, volt benne rossz vonás is, meg nagyon jó is.
Tetszett pl, hogy Japán tematikát adtak neki, emiatt elütött az átlag Marvel filmektől, vagy eddig X-Men filmektől, miszerint minden csak Manhattanben történik, ami rosszabb lett volna, ha végig Kanadában játszódna egy erdőben.
Ami viszont bosszantóan szar volt, a főhősünk szinkronja. Oké, tudom, az eredeti hang mindig jobb. Viszont Hugh Jackman magyar hangja mindig ugyanaz volt, de eddig jól hangsúlyozott, lehetett érezni a hangulatát a karakternek, most viszont állandóan úgy beszélt mint a Terminátor. Egy hangszínben, egyenletes hangerővel, ami érezhetően rossz volt pl amikor kettesben beszélget a főszereplő csajjal. Látványra nem volt rossz, meg akció is volt benne.
De amúgy pénteken újra megyek, tehát ki fogom emelni a kérdést. :D
Nem értem az ilyen csajok hozzáállását h miért jó ha ingyen mozizhat utánna meg lepattint? Ennyire csóró lenne?
Ha igen akkor a kedves 3-as válaszolót ezúton meghívom egy mozijegyre anélkül h el kellene jönnie velem, szóval még a lepattintós részt is megspórolhaja magának ;)
Jó azért van erre fordított példa is :S
Mondjuk engem ezek annyira nem érdekeltek, ha neki ez jó.. nekem az a pár 100 v 1000ft nem számít, hagy legyen nekik is jó :)
Enyémet aztán nem :D
Nekem ilyenkor is jókedvem marad :) Most minek idegesíteném magam, örülök neki h sikeres napja volt és átejtett vkit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!