Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen programot ajánlanátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen programot ajánlanátok, ahová készíthetnék sütiket, szendvicseket piknikezésen kívül?

Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
ebéd, velem :D
2013. máj. 27. 13:41
 2/5 anonim ***** válasza:

hát én pl. ha megyek bulizni akkor is szoktam kis szendvicset vagy sütit készíteni, ami nem foglal sok helyet, a zseben is elfér.

Igaz sokszor kiröhögnek miatta, hogy "óh minek hozod azokat,"

De az élet engem igazol, mert hajnalban, mikor várunk a buszra, akkor rendszerint az összes pasi azért nyafizik, hogy milyen éhes, és akkor meg jön "Áh, mekkora Istennő vagy!"... -.- ... :D

2013. máj. 27. 13:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Alfonzina veled simán elmennék bulizni :D

Pár honapja volt valami hasonló hogy berugtunk valami kerti partin és egyetlen lány volt aki nem ivott és friss jogsija volt és fönököm odaadta neki acéges kocsit hogy vigyen haza minket. És a kiscsaj (olyan 18 körüli) majdnem idegbajt kapott mert azayosülésről a fönököm megyarázta hogy ovatosan bánjon a kocsival hátul meg mi énekeltünk és felválta rinyáltunk hogy kilyukad a belünk. :D

Ott is egy istennö lettél volna :D

2013. máj. 27. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:
A munkahelyeden is te lennél az istennő. Vagy suliban.
2013. máj. 27. 13:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de randira gondoltam, mivel ebben a témában tettem fel a kérdést. A barátommal szeretnék valami ilyesmit. :)
2013. máj. 27. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!