Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit készíthetnék saját kézzel évfordulóra?
denyomorékok vannak :D szándékosan értette félre az első, a második meg bunko :)
én spec irtam egy verset, amolyan vallomásféle, mert nemnagyon vagyunk érzelgősek, de vhogy kiakartam fejezni hogy mennyire szeretem :) és bejött :) ezt mind beleirtam egy képeslapba, amit vettem, amit tudtam hogy tecceni fog neki mert kiskutyák vannak rajta, meg amugy szolid és csak egy "szeretlek..." van ráirva gyárilag, a belsejébe meg hogy "... és a csókjaidat is szeretem". ehhez társult a vers. de olyat csinálj ami rátok illik, ha bejön a nagyon szivecskés 5millio puszi meg csók meg akármis ömlengős csöpögős cucc, akk azt. nem szégyen, egymás közt mindenki olyan ahogy igazán boldog és jólérzi magát :) csak hát az már nekünk sok lenne.
én nem fordulóra hanem csak ugy kaptam tőle üvegmatricát, kézzel csinálta, csak nekem :) olyan jó volt :)
1 évre meg egy kulcstartót kaptam egy fényképünk van ilyen lézeres technikával belerajzolva egy átlátszó izébe, bizt tudod milyen az, fingomnincs hogy hivják, nagyon tuti :) nem sajátkezű, de nagyon tetszik, és nagyon jó ötlet szerintem :)
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!