Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma megyek moziba, elég sűrűn eljárok. Melyik filmet ajánlanátok? (többi lent)
Szóval gyakran megyek és beülök egy-egy filmre, de olykor egyedül, most is megnézek valamit, de még nem tudom melyik legyen:
- Farkas 3D (Wolverine)
- R.I.P.D. - Szellemzsaruk
- A magányos lovas
Ez az első kérdés. A második kérdés az, hogy van-e valakinek szabadideje és kedve megnézni velem ezek közül valamelyiket? :D
(kérésre képet is küldök)
24/F
Igazad van, köszi. : )
Szóval Budapesten mennék moziba leginkább. Arena, Westend, Mammut...
Ez szép XD
Amúgy,ha a Nagyfiúk 2.-t kilőtted,akkor nem tudok ajánlani.
Heló!
Egyik sem jó film, de akkor legyen a kevésbé rossz, a Wolwerine.
Ha viszont a Szemfényvesztők esetleg befér a lehetséges jelöltek közé, akkor azt javasolnám, az év egyik legjobb popconr-mozija.
Jó szórakozást!
A Szemfényvesztőket már láttam, a Nagyfiúk 2.-re nem gondoltam.
Sárkánynak meg minden válaszát le szoktam szavazni, mert sosem mond semmi hasznosat. :P
Amúgy meg: miből gondolod, hogy én mit remélek a végződéssel kapcsolatban? Szerintem te senki vagy ehhez, hogy ilyeneket egyáltalán megemlíts. :P
Nem kell minden kérdésbe beletrollkodni. Mert ahogy észrevettem, te csakis ehhez értesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!