Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma megyek moziba, elég sűrűn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma megyek moziba, elég sűrűn eljárok. Melyik filmet ajánlanátok? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval gyakran megyek és beülök egy-egy filmre, de olykor egyedül, most is megnézek valamit, de még nem tudom melyik legyen:

- Farkas 3D (Wolverine)

- R.I.P.D. - Szellemzsaruk

- A magányos lovas

Ez az első kérdés. A második kérdés az, hogy van-e valakinek szabadideje és kedve megnézni velem ezek közül valamelyiket? :D

(kérésre képet is küldök)

24/F

2013. júl. 28. 06:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
Azt elfelejtetted leírni, hogy melyik moziba mész (ebből következtethető a város is).
2013. júl. 28. 06:13
 2/18 A kérdező kommentje:

Igazad van, köszi. : )

Szóval Budapesten mennék moziba leginkább. Arena, Westend, Mammut...

2013. júl. 28. 06:14
 3/18 anonim ***** válasza:
19%
Kár... pedig fizettettem volna veled a jegyet, plusz jó drága mozis enni-innivalót, aztán egy mosollyal lepattintottalak volna :S
2013. júl. 28. 06:16
 4/18 anonim ***** válasza:

Ez szép XD

Amúgy,ha a Nagyfiúk 2.-t kilőtted,akkor nem tudok ajánlani.

2013. júl. 28. 06:23
 5/18 anonim ***** válasza:
32%
Hát jól van na, neki is megérné, mert mozizna egy csajjal :D Az már más kérdés, hogy nem úgy végződne, ahogy remélné :D
2013. júl. 28. 06:31
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

Egyik sem jó film, de akkor legyen a kevésbé rossz, a Wolwerine.

Ha viszont a Szemfényvesztők esetleg befér a lehetséges jelöltek közé, akkor azt javasolnám, az év egyik legjobb popconr-mozija.

Jó szórakozást!

2013. júl. 28. 07:47
 7/18 A kérdező kommentje:

A Szemfényvesztőket már láttam, a Nagyfiúk 2.-re nem gondoltam.

Sárkánynak meg minden válaszát le szoktam szavazni, mert sosem mond semmi hasznosat. :P

Amúgy meg: miből gondolod, hogy én mit remélek a végződéssel kapcsolatban? Szerintem te senki vagy ehhez, hogy ilyeneket egyáltalán megemlíts. :P

Nem kell minden kérdésbe beletrollkodni. Mert ahogy észrevettem, te csakis ehhez értesz. :D

2013. júl. 28. 08:15
 8/18 anonim ***** válasza:
küldj képet :)
2013. júl. 28. 11:23
 9/18 anonim ***** válasza:
46%
Nekem is küldhetnél!
2013. júl. 28. 11:45
 10/18 anonim ***** válasza:
46%
küldhetsz, sárkányt meg sz@rd le. :d
2013. júl. 28. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!