Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akarhat a csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat a csaj?

Figyelt kérdés
A legszebb csaj akit valaha láttam(nem vicc), volt osztálytársam(több mint 3 éve nem láttam), és úgy egy hete ráírtam egy szívességért amiből beszélgetés lett és ez a beszélgetés azóta tart, minden nap 8-10 vagy akár 14 órát dumálunk. Beszéltünk már skypeon is egyszer videóval egyszer mikrofonon. Nem kell erőlködnöm hogy menjen a beszélget, gyakran ő az érdeklődő, sőt gyakran ő ír rám. Nagyon jófejnek tart, sokat viccelek és bókolok, mindenről tudunk beszélgetni. Most nincs barátja, de nem tudom mit akarhat. Sok jel utal arra hogy talán bejövök neki(örülne ha ott lennék vele, bemutatna az anyjának, eljönne velem egyedül egy dunakeszi házba), ma azt írta írjak rá dél körül amikor felkel, vagy ébresszem fel és megadta a telefonszámát. A lehető legnyíltabban beszélünk minden témában. Említette még az elején, hogy tetszettem neki. De akárhányszor utalok akár arra hogy tetszik akár a szexre sosem mondja hogy ő is szeretné vagy ilyesmi, de nem is utasít el soha. Arra gondolok, hogy talán csak simán szeret velem beszélgetni, lehet hogy csak amolyan barátnak tekint? Szerintetek? 18 évesek vagyunk.
2013. júl. 27. 11:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Engem egyszer egy csaj hívott fel a lakására, csak mi két napot beszélgettünk csak chat-en :D Azt mikor már fél órája néztük a filmet felkiáltott hogy dugjál már meg!
2013. aug. 28. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!