Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat a csaj?
Figyelt kérdés
A legszebb csaj akit valaha láttam(nem vicc), volt osztálytársam(több mint 3 éve nem láttam), és úgy egy hete ráírtam egy szívességért amiből beszélgetés lett és ez a beszélgetés azóta tart, minden nap 8-10 vagy akár 14 órát dumálunk. Beszéltünk már skypeon is egyszer videóval egyszer mikrofonon. Nem kell erőlködnöm hogy menjen a beszélget, gyakran ő az érdeklődő, sőt gyakran ő ír rám. Nagyon jófejnek tart, sokat viccelek és bókolok, mindenről tudunk beszélgetni. Most nincs barátja, de nem tudom mit akarhat. Sok jel utal arra hogy talán bejövök neki(örülne ha ott lennék vele, bemutatna az anyjának, eljönne velem egyedül egy dunakeszi házba), ma azt írta írjak rá dél körül amikor felkel, vagy ébresszem fel és megadta a telefonszámát. A lehető legnyíltabban beszélünk minden témában. Említette még az elején, hogy tetszettem neki. De akárhányszor utalok akár arra hogy tetszik akár a szexre sosem mondja hogy ő is szeretné vagy ilyesmi, de nem is utasít el soha. Arra gondolok, hogy talán csak simán szeret velem beszélgetni, lehet hogy csak amolyan barátnak tekint? Szerintetek? 18 évesek vagyunk.2013. júl. 27. 11:08
1/11 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki és többet is szeretne, csak nem meri nyíltan felvállalni. (Gondolom én.) De már a viselkedéséből is látszik, hogy nincs ellenére a dolog, csak olyankor, amikor nyíltan felmerül a kérdés, "elszerénykedi" a dolgot. Szerintem találkozzatok, élőben minden kiderül. :)
2/11 Bino válasza:
Elsőnek igaza van. Nálam is volt olyan, hogy elszerénykedtem a dolgot, mikor oda került a sor, mert nem tudtam pontosan mit tegyek:)
4/11 anonim válasza:
Egyértelmű akar valamit Tőled.Mindenképpen hívd meg valamilyen rendezvényre vagy moziba vagy menjetek el a strandra,vagy ilyesmi.Csak Élőben legyen ne a neten Sok sikert!
5/11 A kérdező kommentje:
Mindenképpen találkozunk ezt már megbeszéltük. Ő a hétvégén akart de az nem jön össze, jövő hónapban meg dolgozik. És ha találkozunk, hol kéne? A lakásomra akartam volna elhívni ha készen lenne, de még nincs. Amúgy ő is eléggé várja és nagyon meg akarná nézni. Még azzal is "poénkodtunk" h beköltözne, ami amúgy engem nem is zavarna, ha tényleg összejövök vele.
2013. júl. 27. 11:22
6/11 Jackie Micke válasza:
A lakásodra semmiképpen NE hívd el, mert azt már lehet, hogy annak veszi, hogy khm...tudjuk, minek. Mozi, VidámPark, estébé, ezek a legjobbak. Itt megmutathatod az igazi arcod, kibontakozhatsz, meg sztem ő is.
7/11 anonim válasza:
Te nagyonhülye :PPPPPPP
Marha nehéz lenne ha egyből csak nyalással kezdenétek valami fagyizóban? Utána úgyis jön majd minden erőlködés nélkül.
8/11 anonim válasza:
Én csak annyit mondanék, hogy szerencsés ember vagy.
9/11 anonim válasza:
egy 18 éves nőtől ne várd el, hogy nyíltan az ágyába invitáljon. már bőven elég jelzést adott, ideje gyorsan csinálnod valamit, ha nem akarod elszalasztani.
10/11 anonim válasza:
Én már megmutattam volna neki a bélyeggyüjteményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!